Blaga: Sa le fie rusine celor care ma acuza ca am vandut, indiferent cum ii cheama

Marti, 19 Februarie 2013, ora 22:12
3326 citiri
Blaga: Sa le fie rusine celor care ma acuza ca am vandut, indiferent cum ii cheama
Foto: Arhiva

Liderul PDL Vasile Blaga a comentat, marti seara, declaratiile pe care presedintele Traian Basescu le-a facut la adresa sa, apreciind ca s-au spus "niste neadevaruri", s-au facut "nedreptati", iar celor care l-au acuzat ca a vandut ar trebui sa le fie rusine.

"Traian Basescu nu este adversarul meu politic. Daca Vasile Blaga, ca persoana fizica, poate sa accepte una, alta, Vasile Blaga, ca presedinte al PDL, atunci cand sunt spuse neadevaruri despre echipa sa, nu poate sa stea cu mainile in san, ci trebuie sa le corecteze.

Lazaroiu: Basescu nu se va intoarce niciodata intr-un PDL condus de Blaga&Co

Deranjante au fost toate nedreptatile la adresa conducerii partidului. Spre exemplu, faptul ca eu am dus la caderea Guvernului MRU pentru ca Frunzaverde mi-a fost locotenent. E adevarat, mi-a sustinut motiunea mea la Congres, insa in timp ce de la mine nu a acceptat nicio functie, a fost vicepresedinte pus de Boc", s-a justificat Blaga, invitat la B1 TV.

Totodata, liderul democrat-liberal a declarat ca a avut divergente cu presedintele Traian Basescu pe tema mentinerii aliantei "Dreptate si Adevar", cu PNL, fiind printre putinii care au vrut o guvernare cu PNL, ci nu cu PSD.

Blaga: Respect sentimentele lui Basescu, dar e mult mai usor sa distrugi decat sa construiesti

"Sunt spuse neadevaruri, n-am spus minciuni. Presedintele a fost dezinformat sau cineva i-a spus lucruri neadevarate. Am avut pozitii divergente fata de mentinerea sau nu a aliantei DA. Eu doream sa ramana, am fost printre putinii care doreau un guvern cu PNL, nu cu PSD", a adaugat Vasile Blaga.

Acesta a precizat ca nu a avut niciodata certuri pe tema Elenei Udrea, contracandidatul sau la sefia PDL, aratand ca intrarea lui Udrea in primul Birou Politic Central a avut loc chiar la propunerea sa.

In ceea ce priveste reprosurile ca Blaga ar fi facut blat cu USL, liderul PDL le transmite celor care il acuza ca a vandut "sa le fie rusine".

"Sa le fie rusine celor care ma acuza ca am vandut, indiferent cum ii cheama. Se vorbeste de blat. Pai cum sa faci blat cu cineva, daca tu partid, ai avut un scor asa mic?", a declarat Blaga, precizand insa ca democrat-liberalii ar fi trebuit sa candideze, in decembrie, in aceleasi colegii in care au candidat in 2008.

Udrea ii raspunde lui Blaga: Se uita prea mult la Antena 3 si Voiculescu

"Partidul nu este mort definitiv, cum sa fie mort definitiv? Indiferent cat am spus noi ca vrem sa facem bine poporului, si am facut, dar au fost si masuri discutabile".

In finalul emisiunii, Blaga si-a amintit "de vremurile bune" pe care le-a avut alaturi de Traian Basescu.

"Daca si-ar da demisia si ar candida la sefia PDL, eu l-as sustine. Daca eu voi castiga la Conventie si Traian Basescu va dori sa revina in PDL, eu il voi astepta cu bratele deschise", a mai spus Blaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Blaga scandal Basescu, #Baga acuzatii PDL, #Blaga candideaza PDL Udrea , #PDL