Blaga stie care este motivul pentru care premierul Boc este huiduit

Duminica, 01 Mai 2011, ora 17:44
1687 citiri
Blaga stie care este motivul pentru care premierul Boc este huiduit

Cetatenii nu percep tocmai placut masurile dure luate de guvernanti, a declarat duminica, la Targoviste, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, intrebat cum comenteaza huiduielile la adresa primului-ministru Emil Boc.

"Uneori, cand esti obligat sa iei masuri foarte dure, cetatenii le pot percepe si le percep nu tocmai placut, dar ele sunt extrem de utile", a spus Blaga.

Secretarul general al PD-L a fost intrebat cum comenteaza faptul ca primul-ministru se deplaseaza cu masinile de la Guvern la intalnirile de partid in care isi prezinta motiunea cu care candideaza la sefia partidului.

"Eu l-am vazut pe premier in permanenta si la alte obiective (...). Nu vreau sa ii iau apararea, dar pana la urma e premierul Romaniei, are anumite obligatii si fata de sistemul de protectie si paza", a fost raspunsul lui Blaga.

Secretarul general al PD-L a sustinut ca nu va fi nicio ruptura in partid provocata de alegeri.

"Nu a fost si nu va fi nicio ruptura in partid, pentru ca, asa cum au fost si aici discutiile, au fost peste tot, discutii intre noi si e bine ca sunt trei proiecte politice. Adversarii nostri sunt pe partea cealalta, PSD si PNL. Cu ei avem noi probleme in anul electoral care urmeaza si care va fi extrem de dificil", a afirmat Vasile Blaga.

Despre sansele pe care le are la sefia PD-L, Blaga a declarat: "Mari, altfel n-as fi candidat".

Vasile Blaga si-a prezentat duminica, la Centrul International de Conferinte al Universitatii Valahia din Targoviste, motiunea "O Romanie dreapta, o Romanie europeana". Intalnirea cu membrii democrat-liberali din judet a avut loc cu usile inchise, fara prezenta presei. La prezentarea motiunii cu care Vasile Blaga candideaza la sefia partidului au fost prezenti liderii democrat-liberali Radu Berceanu, Sorin Frunzaverde, Cristian Boureanu, Costica Canacheu, Gheorghe Albu, Radu F. Alexandru.

Citeste si:
Cîțu pregătește tehnocrați în locul miniștrilor USR PLUS pentru a trece de votul Parlamentului - surse
Cîțu pregătește tehnocrați în locul miniștrilor USR PLUS pentru a trece de votul Parlamentului - surse
Premierul Florin Cîțu ia în calcul să numească tehnocrați la ministerele lăsate libere de USR PLUS, astfel încât să obțină votul de încredere al Parlamentului, susțin surse politice...
Congresul PNL va avea loc la Romexpo, cu 5.000 de delegați. ”Nu luăm în calcul altă variantă în acest moment”
Congresul PNL va avea loc la Romexpo, cu 5.000 de delegați. ”Nu luăm în calcul altă variantă în acest moment”
Premierul Florin Cîţu a afirmat sâmbătă, înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional (BPN) al Partidului Naţional Liberal, că, pe lângă modificările la statutul formaţiunii, în BPN...
Sursa: AGERPRES