Blaga stie care este motivul pentru care premierul Boc este huiduit

Duminica, 01 Mai 2011, ora 17:44
1986 citiri
Blaga stie care este motivul pentru care premierul Boc este huiduit

Cetatenii nu percep tocmai placut masurile dure luate de guvernanti, a declarat duminica, la Targoviste, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, intrebat cum comenteaza huiduielile la adresa primului-ministru Emil Boc.

"Uneori, cand esti obligat sa iei masuri foarte dure, cetatenii le pot percepe si le percep nu tocmai placut, dar ele sunt extrem de utile", a spus Blaga.

Secretarul general al PD-L a fost intrebat cum comenteaza faptul ca primul-ministru se deplaseaza cu masinile de la Guvern la intalnirile de partid in care isi prezinta motiunea cu care candideaza la sefia partidului.

"Eu l-am vazut pe premier in permanenta si la alte obiective (...). Nu vreau sa ii iau apararea, dar pana la urma e premierul Romaniei, are anumite obligatii si fata de sistemul de protectie si paza", a fost raspunsul lui Blaga.

Secretarul general al PD-L a sustinut ca nu va fi nicio ruptura in partid provocata de alegeri.

"Nu a fost si nu va fi nicio ruptura in partid, pentru ca, asa cum au fost si aici discutiile, au fost peste tot, discutii intre noi si e bine ca sunt trei proiecte politice. Adversarii nostri sunt pe partea cealalta, PSD si PNL. Cu ei avem noi probleme in anul electoral care urmeaza si care va fi extrem de dificil", a afirmat Vasile Blaga.

Despre sansele pe care le are la sefia PD-L, Blaga a declarat: "Mari, altfel n-as fi candidat".

Vasile Blaga si-a prezentat duminica, la Centrul International de Conferinte al Universitatii Valahia din Targoviste, motiunea "O Romanie dreapta, o Romanie europeana". Intalnirea cu membrii democrat-liberali din judet a avut loc cu usile inchise, fara prezenta presei. La prezentarea motiunii cu care Vasile Blaga candideaza la sefia partidului au fost prezenti liderii democrat-liberali Radu Berceanu, Sorin Frunzaverde, Cristian Boureanu, Costica Canacheu, Gheorghe Albu, Radu F. Alexandru.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#blaga presedintie pdl, #blaga boc, #blaga candidatura pdl , #PDL
Comentarii
Poza gong
gong
rank 5
pdlisti nenorociti..veti plati pretul pentru distrugerea romanilor, pentru toate marsaviile si hotiile voastre..