Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Blaga: Voi castiga presedintia PD-L, eu intotdeauna ma duc la victorie

Joi, 05 Mai 2011, ora 17:04
2211 citiri
Blaga: Voi castiga presedintia PD-L, eu intotdeauna ma duc la victorie
Foto: Arhiva

Vasile Blaga a declarat, joi, la Targu Mures, unde s-a intalnit cu membrii filialei democrat-liberale, ca este convins ca va castiga sefia PD-L, intrucat el intotdeauna merge "la victorie".

De cealalta parte, intrebat joi, la Salaj, daca se gandeste sa candideze la o alta functie in cazul in care nu o va castiga pe cea de presedinte, Emil Boc a ras si a raspuns scurt: "Cu mine vorbiti? Cred ca v-am dat raspunsul la aceasta intrebare".

La fel de sigur este insa si Vasile Blaga. "Eu voi castiga presedintia Partidului Democrat-Liberal, eu intotdeauna ma duc la victorie. In partidul nostru, asa cum il stiu eu, toate pozitiile se obtin prin vot pur si simplu si eu cred ca fiecare isi va castiga locul pe care partidul considera ca il merita. Mizez in primul rand pe programul pe care il prezentam partidului, pe valoarea colegilor care il sustin si, desigur, pentru ca stiu, cunosc destul de bine Partidul Democrat-Liberal", a spus Blaga.

El a respins ideea potrivit careia ar intentiona sa se retraga din cursa pentru sefia partidului."Asa ma cunoasteti dumneavoastra? Am auzit multe voci, dar niciuna care sa confirme ce ati intrebat", a spus el.

Blaga a refuzat sa faca vreun pronostic procentual. "Sustinerea se va vedea in cabina de vot, pentru ca va fi un vot secret, dar eu sunt convins ca (ma bucur) de o mare sustinere", a spus el.

In alta ordine de idei, el a sustinut ca, la un an de la masurile dure anuntate de Guvernul Boc, "romanii nu o duc in acest moment mai bine", insa, obiectiv vorbind, acestea "erau necesare", pentru ca altfel "romanii o puteau duce mult mai rau".

"Eu sper ca toate roadele se vor arata din acest punct de vedere si doresc, si chiar cred, ca relansarea Romaniei va fi legata de numele Partidului Democrat-Liberal", a sustinut Blaga.

PD-L alege in 14-15 mai o noua conducere. Pentru functia de presedinte al partidului s-au inscris in cursa actualul presedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga, si deputatul Theodor Paleologu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Blaga alegeri PDL, #Boc Blaga alegeri 2012 , #PDL