Cristian Boureanu e sigur ca Vasile Blaga va fi ales presedinte al PD-L

Duminica, 01 Mai 2011, ora 17:01

   

Cristian Boureanu e sigur ca Vasile Blaga va fi ales presedinte al PD-L
Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, duminica, la Targoviste, ca viitorul presedinte al partidului va fi Vasile Blaga, pentru ca "partidul il vrea".

Boureanu a participat, duminica, la Targoviste, la prezenatarea motiunii lui Blaga in fata democrat-liberalilor damboviteni. Intrebat care va fi viitorul presedinte al PD-L, Cristian Boureanu a declarat ca acesta va fi Vasile Blaga. "Nu am niciun fel de indoiala ca acesta va fi Vasile Blaga. Deja avem 25 de organizatii in care am fost. Partidul il vrea pe Vasile Blaga", a precizat vicepresedintele PD-L.

Cristian Boureanu a adaugat ca se doreste o schimbare in partid, schimbare ceruta si de votanti. "Pulsul organizatiilor e clar ca este acesta: se doreste o schimbare. Si, daca ma intrebati pe mine, o schimbare pe care o cer si votantii nostri", a mai spus Boureanu.

El a adaugat ca prezenta lui Vasile Blaga la sefia partidului ar aduce o mai mare fermitate in decizii.

"Partidul sunt convins ca va fi mult mai ferm in decizii, mult mai clar in proiectele pe care le are si in obiectivele pe care le fixeaza si, ulterior, le explica si cred ca va fi mult mai pregatit pentru alegerile din 2012", a mai spus vicepresedintele PD-L, Cristian Boureanu.

Vasile Blaga si-a prezentat, duminica, la Centrul International de Conferinte al Universitatii Valahia din Targoviste, motiunea 'O Romanie dreapta, o Romanie europeana'. Au fost prezenti liderii democrat liberali Radu Berceanu, Florin Frunzaverde, Cristian Boureanu, Costica Canacheu, Radu F. Alexandru, Gheorghe Albu.
Sursa: rNews

Articol citit de 1034 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Tamerlan
rank 1
eu te-am auzit Cristi
cind ai afirmat ,,sa incercam sa rupem din sustinatorii premierului" ca altfel suntem mincati...e normal sa afirmi orice din disperare orice ca sa cistigi dar ,,partidul" nu esti tu si citiva rechini ...sti ca nu vei mai candida la anu daca pierde seful tau Vasile ca si Radu si altii...
gong
rank 5
va gastiga blaga..si ce? vor trai romanii mai bine ? voi, pdlistilor, nu va dati seama ca noi, restul, fraierii cum ziceti voi, ne-am prins de manevrele voaste ?
nu_l mai schimba base pe boc...schimbarea va fi in urma alegerilor..e surprizya si pt tine ? imi pare bine...ca multi altii, neplatiti pe acest site ai pus botu la minciunile lor...as vrea sa te vad traind in Romania cu 600 lei salariu...muncind la un patronache stresat ca+l calca garda sa cotizeze sau functionar sunat sa inchida ochii la miyeriile sefului pdlist..in rest, vaculeanu asta are dreptate, boc va pierde...
maxi
rank 5
PDL - DOUA OPTZIUNI! DISPAR SAU RAMAN UN PARTID ROMANESC!
1. DISPAR ODATA CU BASESCU!

2. SE RUP DE BASESCU, REDEVIN UN PARTID DEMOCRAT, OFERA VIETZII POLITICE PERSONALITATI COMPETENTE SI CORECTE!

1. BOC-BASESCU; 2. BLAGA!
conti
rank 5
.... o schimbare pe care o cer si votantii nostri
Doar opozitia isi doreste sa ramana Boc presedinte.
ghighi
rank 5
E de bine atunci !.
Sigur vom stii peste 2 saptamani.
bgabita
rank 2
Lasa comentariile, invata limba romana
Nu se scrie vom stii ci vom sti. Cu un singur i.
versificatorul
rank 1
...si mai corect
Nu se scrie vom "stii", ci vom "sti". Cu un singur "i". OK?
bgabita?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor