De luni, toate sediile PDL, PNL si FC vor fi rebranduite cu numele Aliantei Crestin Liberale

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 15:36
2096 citiri
De luni, toate sediile PDL, PNL si FC vor fi rebranduite cu numele Aliantei Crestin Liberale

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca denumirea Aliantei Crestin Liberale a fost stabilita in urma unui sondaj comun, vast, in care 70% din respondenti au fost in favoare, aratand ca de luni vor fi rebranduite toate sediile PDL, PNL si FC cu numele noii aliante.

Blaga a spus, la Adevarul live, ca ideea de a face o cercetarea sociologica pentru denumirea noii aliante electorale PDL-PNL a venit acum doua luni si a aratat, referindu-se la criticile asupra denumirii de Alianta Crestin Liberala, ca "nicio denumire nu este infailibila si intotdeauna vor fi critici".

Sub ce nume vor intra in cursa pentru presedintie PNL si PDL

"In aceasta analiza am introdus si definitii: alianta, coalitie, uniune si de departe a iesit alianta, cu peste 70%. Si atunci numele care pot sa defineasca valorile celor doua partide, doctrinele, pentru ca noul partid are un nou statut in care se spune foarte clar ca doctrina este pe valorile crestine, liberale, conservatoare, dupa PPE (...) si, pana la urma, de departe, a iesit aceasta definitie (Alianta Crestin Liberala - n.r.). Nu am spus-o noi, ci romanii, pe focus-grupuri", a explicat Vasile Blaga.

El a mai spus ca a fost un sondaj comun, foarte vast, facut in 6 mari orase din tara, printre care Bucuresti, Brasov, dar si in mai multe comune.

Blaga a aratat ca deja lumea s-a acomodat cu aceasta demunire si ca, din analizele pe care le-au comandat PDL si PNL, rezulta ca "romanii sunt favorabili unui asemnea demers, il asteptau".

"Aceasta alianta electorala ACL va fi sustinuta de siglele celor doua partide PDL si PNL. Pe buletinele de vot va fi trecut ACL, sigla PNL, sigla PDL, un nume de candidat la Presedintie (...). De luni vom rebrandui toate sediile noastre, si ale liberalilor, si ale FC cu numele noii aliante si cu sigla", a mai spus Blaga.

#Vasile Blaga Alianta Crestin Liberala, #alianta PNL PDL, #Vasile Blaga alianta PNL PDL , #PDL