Mihai Sturzu ii bate obrazul lui Vasile Blaga cu condamnata Monica Ridzi

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 19:19
2797 citiri
Mihai Sturzu ii bate obrazul lui Vasile Blaga cu condamnata Monica Ridzi

Presedintele TSD, Mihai Sturzu, a condamnat sambata afirmatiile pe care liderul PDL, Vasile Blaga, le-a facut la Targoviste la adresa tinerilor social-democrati.

"Vasile Blaga a stat prea mult pe langa Traian Basescu, iar acum nu mai are nicio retinere in a jigni copii, tineri, pentru ca asta inseamna TSD.

Probabil Blaga este gelos pe faptul ca TSD are mai multi membri decat PDL si ii vom demonstra asta vineri, pe 2 mai, cand presedintele PDL va vedea ce inseamna sa anunti 5.000 de participanti la un eveniment, iar acestia sa vina. Asta spre deosebire de mitingurile PDL, unde erau anuntate zeci de mii de persoane si abia daca apareau 2-3.000.

Totodata, Vasile Blaga sa isi aminteasca de faptul ca nu TSD a avut un presedinte condamnat penal, ci OTPDL, pe Monica Iacob Ridzi. Oricum, daca adversarilor nostri politici a ajuns sa le fie frica de noi, asta dovedeste ca suntem o organizatie cu adevarat puternica", a afirmat deputatul social-democrat, potrivit unui comunicat remis sambata.

Sturzu sustine ca atacurile lui Vasile Blaga demonstreaza cat de jos au dus discursul public, in ultimii 10 ani, Traian Basescu si PDL.

"Atacurile lui Vasile Blaga ne demonstreaza inca o data cat de jos au dus discursul public, in ultimii 10 ani, Traian Basescu si PDL. Este una sa ataci liderii unui partid, politicienii, si alta sa jignesti toti membrii si simpatizantii unei formatiuni politice, numindu-i corupti si comunisti. Este inca un motiv in plus pentru care, in noiembrie, romanii sa voteze impotriva acestui regim odios care a distrus Romania, regimul Basescu", a aratat Sturzu.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri seara, la un miting electoral de la Targoviste, ca "tinerii pesedisti sunt de zece ori mai rai decat vechii pesedisti", pentru ca s-au intors la obiceiurile comunistilor, "vor sa stapaneasca judetele, orasele, bagand frica in oameni".

Citeste si:
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică seara, 19 septembrie, că Alianţa pentru Patrie este noul partid în care se va înscrie dacă instanța îi va permite. Patru...
Sursa: AGERPRES