Ziare.com

PDL, Forta Civica si PNTCD au infiintat Alianta Romania Dreapta

de Andreea Ghinea
Duminica, 16 Septembrie 2012, ora 12:28

   

PDL, Forta Civica si PNTCD au infiintat Alianta Romania Dreapta
Liderii PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat, duminica, la sediul central al PDL protocolul Aliantei partidelor de dreapta. Alianta se va numi Alianta Romania Dreapta (ARD).

Astfel, Vasile Blaga, presedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu, de la Forta Civica, si Aurelian Pavelescu, PNTCD, au semnat acordul de infiintare.

"Credem ca prezenta noastra la aceeasi masa, faptul ca ne-am pus numele in josul paginii dovedeeste ca se poate si in Romania trece peste orice afinitati cand scopul este larg. Ma bucur ca alinata despre care am vorbit din luna mai astazi capata substanta. Imi doresc sa castige in folosul cetatenilor romani", a spus Mihai Razvan Ungureanu, adaugand ca pornesc la drum cu speranta.

Alianta Romania Dreapta a stabilit impartirea colegiilor: PDL are partea leului

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat ca in sfarsit s-a trecut de la vorbe la fapte pentru a constitui adevaratul pol de centru-dreapta.

"Suntem singura forta politca din Romania care ramanem fideli pricipiilor statului de drept", a spus Aurelian Pavelescu.

Blaga a mai anuntat ca in saptamana ce urmeaza va fi pusa la punct platforma-program a Aliantei si ca vor defintiva programul de guvernare.

Acum, a mai spus Mihai Razvan Unguresanu, important este ca membrii aliantei este sa se concentreze pe alegerile din 9 decembrie.

Dupa semnarea protocolului Blaga, Ungureanu si Pavelescu au mers la Biroul Electoral Central pentru a inregistra Alianta. Prim vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a fost cel care a depus actele de inregistrare.

"Suntem partide care au constituit o alinata. Ne vom bate cu USL, care a demonstrat ca nu vrea sa fie europeana, ca vrea numai scandal. Vreau sa le transmit copresedintilor USL, ca fost militari ca eu cred ca au facut armata, ca AMR-ul acestui Guvern si carierei sale politice arata 84 de zile. Domnule Ponta, au mai ramas 84 de zile", a spus Preda la sediul BEC.

Acesta a mai spus ca oamenii care vor candida din partea aliantei trebuie sa fie oamnei integri, morali si "nu veniti in plitica asa cum arata astazi spectrul politic".

PDL, Forta Civica si PNTCD semneaza protocolul aliantei

Daca la inceput se vorbea despre faptul ca din alinta va face parete si Noua Republica, partidul lui Mihail Neamtu nu a finalizat procedurile juridice de inregistrare ca partid politic, asa ca nu a putut sa se inscrie in Alianta Romania Dreapta.

Mihail Neamtu: Structuri guvernamentale impiedica Noua Republica sa devina partid

Deranjat vizibil de ceea ce se intampla, Neamtu a acuzat in urma cu cateva zile implicarea unor structuri guvernamentale care au determinat intarzierea oficializarii ca partid a Noua Republica.

Totusi, candidatii Noua Republica vor fi trecuti pe listele PNTCD.

La iesirea de la BEC, Cezar Preda a spus ca Mihai Neamtu face parte cu trupul si sufletul din aceasta alianta pentru ca el s-a consacrat ca sustinator al acesteia, insa "naivitatea si tineretea" l-au impiedicat sa inteleaga in ce consta inscrierea unui partid.

"Am plecat in aceasta alianta cu patru partide si chiar daca au semnat trei, Neamtu face parte din alianta cu trup si suflet", a mai spus Preda.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5554 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
49 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Care Alianta-Romania-Dreapta,oameni buni ? Pai nu vedeti in poza ca,

Sunt o adunatura de ciocli,la propriu si la figurat.Doamne,ce mekle au astia !!!!!!!!

 

MRU - Tinta principala a USLului

MRU a devenit tinta principala acum a USLasilor. El trebuie atacat dupa cum spunea Bogdan Teodorescu mancatorul de ... al Antenei 3 pentru ca avea procente prea multe in optiunile electoratului.
După absolvirea Facultății in anul 1992, Mihai Răzvan Ungureanu a devenit pentru o scurtă perioadă profesor la Liceul de Filologie-Istorie "Mihai Eminescu" din Iași. Din același an, este angajat drept cadru didactic universitar de istoria modernă a Romaniei la Facultatea de Istorie a Universității "Al. I. Cuza“ din Iași, deținand pe rand următoarele grade didactice: preparator (1992-1995), asistent (1995-1998), lector (1998-2004) și apoi conferențiar (2004-2006). In anul 2007, devine profesor universitar de istoria modernă a Romaniei la Facultatea de Istorie a Universității din București.
In paralel cu activitatea didactică, conf. dr. Mihai Răzvan Ungureanu a desfășurat și o bogată activitate științifică, fiind membru al Societății Romane de Heraldică, Sigilografie și Genealogie a Academiei Romane, filiala Iași (din 1993), membru al board-ului științific al Fundației Soroș pentru o Societate Deschisă, Iași - București (1996-1998), director al Centrului de Studii Romanești din Iași al Fundației Culturale Romane (1996-1999), membru al European Association for Jewish Studies din Oxford, Marea Britanie (din 1997), Senior Fellow al Oxford Centre for Jewish and Hebrew Studies, St. Cross College, University of Oxford, Marea Britanie (din 1998), membru al Consiliului Institutului de Studii Genealogice și Heraldică "Sever Zotta" din Iași (din 1998) etc. In perioada 1998-2000, a deținut și funcția de membru al Consiliului Național al Reformei Invățămantului din cadrul Ministerului Educației Naționale. Din anul 2004, conduce, in calitate de director, Centrul de Studii Iudaice din cadrul Facultății de Istorie a Universității "Al. I. Cuza" din Iași. Mihai-Răzvan Ungureanu a susținut cursuri la o serie de instituții de invățămant superior din țară și de peste hotare: profesor invitat (in germană: Gast Wissenschaftler) la Departamentul de Istorie Europeană, Universitatea Albert-Ludwig din Freiburg im Breisgau, Germania (1993-1997), profesor asociat la Școala de Studii Slavone și Est-Europene, Universitatea din Londra, Marea Britanie (1996-1998), lector la Școala NATO (SHAPE) din Oberammergau, Germania (din 2001), lector asociat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București (din 2002), lector la Centrul de Studii de Securitate "George C. Marshall" din Garmisch-Partenkirchen, Germania (din 2003). De asemenea, din anul 2005, este și profesor asociat la Universitatea Națională de Apărare.

 

Basescu, Sri, Sie, Spp trafic de arme, diamante, organe umane...!!!

Mafiotul Basescu este bagat pana in gat in comertul cu arme, pietre pretioase, organe umane, stupefiante si spalare de bani. Va dati seama la cat se ridica cifra de afaceri a impielitatului daca compania respectiva Mia Airlines a executat peste 89 de zboruri pe rute externe care nici nu au fost declarate oficial. Fara sa mintim Borfasul No.1 are la acesta ora cel putin 4 miliarde de dolari si euro depusi in Arabia Saudita, Cipru, Andora, Monaco si Elvetia. Si pe langa el si sefii din Sri, Spp si Sts au si ei sute de milioane de dolari stransi la negru. Daca nici acum dupa toate aceste dezvaluiri Ponta nu-i schimba pe sefii si sefu..tii de la Sri, Spp, Sts, Csm, Morar si Kovesi inseamna ca si Ponta face parte din mafia lui Basescu s-a fost numit PR pentru ca borfasii sa nu ajunga la inchisoare.

 

Știm și cunoaștem...

...că ilegalitățile comise de mafia portocalie și sateliții e foarte numeroase...

Asistand la recentele actiuni de constituire a unei aliante asa-zis de centru-dreapta, alcătuită din PDL si satelitii săi, constatăm cu uimire că "cap mare" Aurelian Pavelescu, un personaj public periferic, ce a parcurs in cariera sa spectrul politic romanesc aproape in intregime, se erijează in reprezentantul Partidului National Ţărănesc Crestin Democrat, tarand numele acestui partid istoric in derizoriul unei lupte intre diverse grupuri de interese, cu care PNŢCD nu are nicio legătură.
De aceea, noi, Senatul PNŢCD, fosti detinuti politici si membri de onoare, alături de imensa majoritate a membrilor partidului, ne vedem obligati a preciza următoarele:
1. Aurelian Pavelescu "Cap mare" beneficiază de o inexplicabilă recunoastere in justitie a unui congres convocat si desfăsurat nestatutar si ilegal; ca urmare a acestei “recunoasteri juridice", dl. Pavelescu isi proclamă o legitimitate pe care majoritatea membrilor PNŢCD nu o recunosc si nu au recunoscut-o vreodată.
2. Situatia juridică a partidului este incă neclară, si toti presedintii de facto sau de jure ai partidului sunt actualmente contestati in justitie; prin urmare, recunoasterea legală a unuia sau a altuia este, in fapt, provizorie, pană la rezolvarea tuturor litigiilor in instantă.
3. Considerăm că tergiversarea proceselor legate de PNŢCD – aflat in această situatie de circa 4 ani – constituie o gravă abatere de la principiile democratiei, privand partidul nostru, ca intreg, precum si pe membrii acestuia, individual, de drepturi constitutionale elementare. Prin urmare, facem apel pe această cale la institutiile răspunzătoare de judecarea proceselor in care PNŢCD este parte, solicitandu-le judecarea cu celeritate a tuturor acestor procese.

Gadafi e indignat și iși face †

Romania dreapta ,adica teapana sicu bratele pe piept.

forta civica .care civica ca romanii il dispretuiesc pe nomenclaturistul colaborator al securiattii inca din liceu,.MR Ungureanu,cel desemnat de PCR sa fie vesnic crimianl comunist,PNTcd,care PNTcd cel distrus de teroristul international Basescu Traain ,iar acum o epava formata doar din slugi securiste in frunte cu Pavelescu,daa PDL este real el este scheletul politruc mafiot pe care s-=au lipit cele doua tentacule ale securistului Basescu Traian ,mafiotul ce nu ar da nici o sansa Romaniei reale sa se democratizeze.

USL si-a gasit nasul....

Aceasta va fi alternativa celor care mai spera sa vada dreptatea in Romania. Pentru ca la ora actuala, doar infractorii si handicapatii ar mai vota USL.... Iar daca justitia va incepe sa functioneze pe baze corecte si va aplica legea de la vladica, pana la opinca, atunci noii politicieni vor avea teama de justitie si nu vor mai comite fapte penale, asa cum au facut parlamentarii nostri penali......

Paralelism intre "prezidentiabili'

Iata un paralelism intre Mihai Razvan Ungureanu si Antonescu:
1) MRU stie la perfectiune 3 limbi straine + iar Antonescu la acest capitol este zero;
2) MRU este profesor universitar, 2 facultati iar Antonescu pe langa repetentia din facultate a fost 2 ani profesoras intrun satuc apoi bibliotecar la Tulcea;
3) MRU a mai facut si facultatea de psihologie, Antonescu este zero;
4) MRU a fost ministru de externe, sef al SIE 5 ani, prim ministru, Antonescu in 22 de ani de politica a fost doar aproape un an ministru al tineretului si sportului an in care a dat strandul Tineretului ginerelui lui Ion Dinca (Teleaga) in conditii mai mult decat dubioase;
5) MRU ajungea la guvern la 6 dimineata iar Antenescu ar sosi la presedintie dupa orele 14.00 deoarece nu se poate scula.
Poporul roman are de ales intre cei doi pentru presedintie. Cine va castiga? Profesionalismul sau nulitatea?

Tratatul de la Murighiol ii include si pe astia!

Romani votand in toamna USL adica PSD (PNL nu mai exista) veti alege pe urmatorii: Iliescu inca nejudecat pentru crimele de la Revolutie si mineriade si autorul MARELUI JAF asupra economiei Romaniei, Voiculescu, Patriciu, Vantu, Ioan Nicolae, Nastase, Ponta, Dan Ioan Popescu, Vacaroiu, Tariceanu, Antonescu, Vanghelie, Voicu si mafia din Justitie, Rovana Plumb, Daciana Sarbu, Adina Valean, Bogdan Olteanu, Mitrea, Hrebenciuc, baronii PSD din judete ca de exemplu Mocanu, Dragnea, Boscodeala, Mazare, Nicusor Constantinescu, Nicolescu de Arges, Oprisan de Vrancea si lista nu mai poate suporta enumerarea. Astia va spun ceva? Numai bogatiile lui Nastase si Patriciu intrec cu mult bogatiile tuturor PDL-istilor.

Valentin78, commentarial 15:59

Va rog frumos sa prezentati si un CV pentru Cacarau. Asta, asa, pentru ca romanii sa poata face o comparatie. Tot USL-ul la un loc nu intruneste atatea calitati !!! Sunt in deruta totala. Ce bine ca au furat puterea in luna mai!. Asa am vut posibilitatea sa-i vedem ce pot.
Ghicitoare: pe cine crediti ca prefera UE si USA dintre Cacarau si Ungureanu??

Praf in ochi alianta asta!

Ce mai gluma mai e si alianta asta!!! Nici macar nu sunt in stare sa isi produca un nume si un logo originale, trebuie sa copieze de la altii! Ce credibilitate sa mai aiba, daca de la inceput fac furturi dintr-astea! Si daca te mai si uiti care sunt liderii aliantei, este clar ca nu poti sa ai incredere in ei!

Ăhă-ăhă-ăhă!

...Pavelescu și Forța Clinică a lu' MRU,băiat de secs opus și Bodo Hombach=LOVE adună cam 0,5-0,7% iar mafia portocalie cam 6-7%...e o forță,nu? In special Forța Clinică...și ăla mic cu "cap mare",Pavelescu...

Gadafi se prăpădește de ras...

 
 

Dupa reactia postacilor USLinosi, USL va pierde !

Indiferent cu cata mizerie vor improsca USLinosii noua alianta, aceasta va castiga detasat viitoarele alegeri. Iar USL va mai fi votata doar de infractori, interlopi, tigani si cativa fraieri care se vor lasa cumparati cu un mic si o bere.....

Iata ce va asteapta romani de veti alege USL

Iata ce program de guvernare ofera poporului roman fruntasii partidului tricefal PSD+UNPR + PNL+PC cu n televiziuni in frunte cu Antenescu, Ponta, Nastase si Voiculescu adunati la un semn al lui Ion Ion Iliescu adunati la Grivco: vanzarea pe nimic a ceea ce a mai ramas din Romania sfartecata, afacerea STERLING, gaura la bugetul de stat din 2009 de 5,2%, romanii inrobiti 30 de ani la banci, cresterea nejustificata a preturilor la case si terenuri de n ori, absenteism masiv din Parlament, pastrarea privilegiilor parlamentarilor, pastrarea unui nr. foarte mare de agentii cu sefi cu salarii nesimtite. Revenirea la pensiile nesimtite si a salariilor de zeci de mii de euro sunt pe primul plan!!!! Dar mai intai vom da ca prima lege aducerea in tara (asa cum spunea Dinu Patriciu) a conturilor grase puse la banci straine din furaciuni!!!! Ii rog frumos pe liberalii adevarati sa nu se supere ca scriu PeNaL deoarece partidul lor a fost confiscat de o mica sleahta si predata PSD si securistului Felix Voiculescu!!! Cu acte in regula la tribunal! Leul a luat-o la vale rau romani! Si cum cam toate serviciile se raporteaza la euro (energie electrica, gaze, barili de petrol in dolari, produse din import etc) vom asista la o scumpire a vietii mult mai mare decat promisiunile populiste de reintregire a salariilor si procentul acela infim de la pensii! INFLATIA va reinflori la cote alarmante incat romanii ar trebui sa se trezeasca inainte de a fi prea tarziu! In curand se vor privatiza segmente importante ale economiei pe mai nimic la fel ca in perioada Nastase vezi OLTCHIM, HIDROELECTRICA si in curand nu vor mai fi bani de de pensii si salarii!

aceasta alianta a si inceput cu un furt : ARD nu le apartine

http://www.ziare.com/politica/stiri-politice/un-ong-le-cere-liderilor-ard-schimbarea-numelui-aliantiei-1190410

asta e alternativa la USL ??????

Ciorba de la Murighiol

Hm...te pomenesti ca e musai sa fie un motiv de mandrie nationala, ha, ha ! Parerea mea ar fi sa decretati ziua Semnarii "Tratatului de la Murighiol" , Zi Nationala, Zi libera pentru neamul romanesc in cinstea ..."Eroilor" ce lupta pentru "Neatarnarea" tarii si scoaterea acesteia de sub Jugul European & American, ha ! Bravo, Antenescule, esti tare, ma baiatule ! Se pare ca vor urma la Lucru echipele de negociere...treburi serioase, nu gluma, OASELE se impart si ele gandit, echitabil, nu degeaba 'EROII" Parlamentului au intors "armele" impotriva Statului de Drept, riscandu-se atat de mult, ha, ha ! Din toata CIORBA asta de politicieni usl nu-mi pare rau decat de NUMELE partidului national liberal, tarat, fara voia lui, de cativa *** intr-o aventura politica ce , CLAR, se va dovedi esuata !

Cine este USLul?

Ce guvern a propus Ponta uzurpatorul si plagiatorul? La Educatie a schimbat 4 ministri plagiatori si mincinosi in cv-uri, al treilea - un neica nimeni pop Grajdan - zic eu este interimar, Ecaterina Andronescu este la recurs pentru incompatibilitate, la Cultura a pus un actoras de 2 bani, care interpreta numai roluri de brigadier si muncitor fruntas al clasei comuniste si este in mari conflicte de interese, la externe a dat cu bata in balta, la finante a pus pe unul Georgescu care in perioada 1992 - 1996 a dat drumul la tiparnita cu bani si inflatia era de 300% pe an saracind populatia cu buna stiinta! Acum au ca primordiala propunere marirea numarului de bugetari, ministere, secretari de stat, politizarea (pesedizarea)excesiva a tuturor institutilor statului. Acum a aparut si Rovana Plumb care umbla cu paratul pe la Bruxelles aducand mari prejudicii materiale si de imagine Romaniei! Halal Guvern! Bombonel care a vandut perla coroanei PETROM - vanzand prin aceasta independenta energetica a tarii nu va da socoteala conform Justitiei romane. Iar zambetul lui perfid ne va urmari tot timpul! El spunea in 2004 ca cine a cumparat Petrom a cumparat independenta si politicul tarii respective! Iar austriecii ne-au cumparat cu totul! RESURSE, BANCI, ASIGURARI toate sunt ale austriecilor cumparate pe mai nimic! Cine l-a pus pe Bombonel prim ministru? Nu Iliescu? Cine este pupila lui Bombonel? Nu Ponta? Unde mai pui ca la ministerul de externe au numit un “monstru" care a facut deja cateva gafe monumentale! Votati romani USL si RESTAURATIA va scrie pe fundul vostru! Romani sa nu va mai aud pliscul! Romania se va reintorce inapoi pentru inca 20 de ani si cu un Antonescu absent total de la Palatul Cotroceni! Cine stie pe unde “isi va aduna gandurile" citand din Mircea Diaconu?

parere

PDL-ul a incercat sa-si schimbe culoarea nu au reusit sa castige simpatie,acum au incercat printr-o alianta al carui nume si sigla nu le apartin,sub o alta masca incearca sa induca in eroare oamenii pt a-i putea fura din nou.

Bravo lor

jos cu ciuma usl ramaneti cu solidaritate lui Dragnea banditilor.

 

Se vede...

...că ...

Gheorghe Pipera acuză Alianța Romania Dreaptă de furt de identitate

PDL(mafia portocalia), Forța Clinică + Bodo Hombach si PNȚ-CD au semnat protocolul unei alianțe electorale numite Romania Dreaptă, inspirată de fosta ADA: Alianța Dreptate și Adevăr. Cei trei co-președinți, Vasile Blaga(PDL), Mihai Răzvan Ungureanu & Bodo Hombach=LOVE(Forța Clinică) și Aurelian Pavelescu "Cap mare" (PNȚCD) sunt somați de un avocat celebru să schimbe denumirea și sigla Alianței.
Gheorghe Pipera acuză Alianța Romania Dreaptă de furt de identitateGheorghe Piperea va acționa in instanță Alianța Romania Dreaptă dacă folosește un nume deja inregistrat de o organizație non-guvernamentală: Asociația Romania Dreaptă. Scrisoarea lui Piperea a fost trimisă hotnews.ro, dar și liderilor platformei de centru dreapta. Pipera consideră folosirea numelui "un furt de identitate".

Asociația Romania Dreaptă (ARD) a devenit vizibilă prin opoziția la proiectul Chevron, fiind intens mediatizată, consideră Pipera, deci liderii dreptei nu pot spune că nu știau de existența ARD, mai ales că Mihai răzvan Ungureanu & Bodo Homach=LOVE era premier și susținea folosirea fracționării hidraulice in exploatarea gazelor de șist. "O alianță care iși propune să acționeze după un cod etic, nu poate porni la drum cu o asemenea linie de start : ce se intamplă e contrar oricărei logici, fie și de campanie electorală", susține liderului Asociației Romania Dreaptă.

Gadafi ve reacționa fățiș...

asociatia e asociatie si alianta e alianta

sunt doua lucruri diferite chiar din titulatura.

Remarc teama pe care v-o inspira ARD. Fara aceste frisoane ati ignora-o.

Cacarau

Crin Antonescu seful PeNaL-ilor este nulitatea din politica romaneasca. Din 1992 in Parlament (din 1992 pana in 2012 si mai departe) a devenit cel mai mare chiulangiu si fustangiu. Ca realizari in Politica remarcam 0,98 la suta la prezenta, 0 la suta la proiecte legislative si un an ministru al Tineretului si sportului cand a dat ginerelui lui Ion Dinca (Teleaga) strandul Tineretului. Acum doreste sa devina prim ministru, presedinte daca se poate. Este papusa de paie de la teatrul Tandarica manuita de catre conu Patriciu. Daca vor reveni la putere PSD si PeNaL vor da ca prima lege in Parlament amnistierea tuturor hotilor de neam si tara pentru ca acestia sa-si readuca din paradisuri fiscale conturile grase. Ce spui conule Dinu? Crinuta pe unde fusesi???La Bruxelles? Cine ti-a fost nas? Patriciu? Numai acolo poti sa faci cununia? Romanica noastra nu iti place? Ti-ai pus concubina(viitoarea sotie) pe loc eligibil in Parlamentul european? Numai de EBA vorbiti?? Eu spun ca aveti dreptate cu EBA. Dar de sotiile liderilor opozitiei puse pe loc eligibil in Parlamentul European nici o vorba!!!? Legatura dintre Antonescu si Patriciu este de notorietate dar si legatura dintre Patriciu si Nastase deasemenea. Romanii sunt masochisti vrand sa aduca din nou la conducerea tarii pe cei ce au distrus agricultura, industria, au devalizat bancile si au vandut resursele de petrol si gaze al subsolului terestru si maritim????!!!!!!!!! Cu cine s-a unit Crinutza? Cu Felix Voiculescu. Ii leaga ceva? Poate seniorii liberali colaboratori ai securitatii si dovediti Constantin Balaceanu-Stolnici, Dan Amedeo Lazarescu, Alexandru Paleologu si Mircea Ionescu Quintus colegi de generatie cu Voiculescu! (Quintus s-a judecat cu CNSAS pentru sentinta primita si a cistigat in final, la Curtea de Apel, pe chestiuni de procedura !!!).

Partide in cosgiug!!! Numai prohodul le mai lipseste!

Dar vine si asta acusi-acusi!!!!!!!!!!!!

HA! HA ! HA!

Sa fie intr-un ceas bun

Abia astept sa aud cum uslasii bocesc dupa locurile din parlament, cand vor fi doar 300 parlamentari. Am zis.

Repetent de buna voie????!!!!!!!

Crin Antonescu a fost si el un elev de medie, dar marile lui probleme au fost in timpul facultătii, cand a repetat doi ani de studiu. Fostul lider al PNL a recunoscut in 2009 că a rămas repetent in două randuri (sic) in timpul facultătii, dar spune că a făcut intentionat acest lucru (oare?), intr- unul dintre cazuri motivul fiind că a dorit să evite primirea unei repartitii la tară, in detrimentul orasului său natal Tulcea. In rest este oooooooooo

Huideooo puturosilor

Alianta puturosimii din Romania. Astia nu stiu cum sa mai faca sa nu piarda ugerul bugetar, singura afacere pe care au facut-o ei toata viata. A ajuns politia secreta sa faca partide de dreapta. Rasul curcilor.

 

ARD..ev-ar focul să vă ardă de Mafioti..Chiar credeti că ne ve-ti

mai Prosti vre-o dată,luandu-vă o altă Infătisare..Ptiu..Dihanie cu multe fete.
Iti urez ARD-ule ..la 7 procente.. in Parlamentarele din Decembrie..asta asa ca să nu fiu Ridicol.Căci mi-as dori 3 la sută pentru voi.

 

Peste 84 de zile ve-ti fi istorie. Amin!

Am zis.

ai dreptate !

dupa 84 de zile, PDL va fi istorie !

Succes!

Sa auzim de bine!

 

:) si sa ne vedem la parastasul,de dupa !!!.....alegeri ...

...:)

]]][[][

acuma urmatorul pas este semnarea acordului intre alianta romania dreapta si usl. se va numi tratatul de la sucevita. dupa asta va fi simplu sa se faca alianta si cu udmr, ppdd, prm si bkl. prin tratatul de la lancrăm. sau de la ieud. eventual corabia. uite asa avem si ocazia sa recapitulam geografia patriei.

 

@red- nik

poate tu ai vrea sa ramana doar USL? Pentru simplificarea lucrurilor si bucuria hotilor.

[]]][[]

de unde ati dedus asta, stimate domn? sunteti postac portocaliu si vedeti peste tot numai rosii? probabil daca erati postac rosu m-ati fi acuzat de filo-băsism.
eu, dragă domnule, imi indes măciuca in tot feseneul!

ARD

bravo lor..au toate sansele sa le dea o palma la USL-isti la parlamentare.Condoleante d-lui Gheorghe Flutur!

 

subscriu !

Succes ARD ! Va sustinem.

Ceausistul MRU a bantuit recent prin Europa,

MR Ungureanu s-a dus in genunchi lingusitor ca un crocodil comunisto-crimial pe la dreapta europeana care l-a tratat cu maxima indiferenta,adica MR Ungureanu s-a dus bou in Europpa si s-a intors *** stearpa.PPE este deja cruntlovit de teroristul international Basescu Traian,creatia securist-baseasca MR Ungureanu este acum vazut ca cel mai mare pericol criminal neostalinsit din Romania.ce alianta?Ce zvorcolire a securistilor PDL-Basescu!Basta PDL este kaput,aceasta-i ARD,

http://basarica.files.wordpress.com/2012/09/20120911-101603.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/523603_382132271859858_1458395549_n.jpg

Panduru care lingek uru lui voiculescu

Dar n-are decat sa-si largeasca sfera de lucru si printre noi, aici pe forum. Dati in balbaiala, de ciuda. Romanii va urasc. Am zis.

si eu !

eventual de o grinda !

Felicitari,insa...

...sunt curios cine va semna sau mai bine zis cine se va aseza la masa cu presedintele PDl gigi chiru?
Ce spuneti domnule Danut Culetu si domnule Catalin Anghel? Va riscati asa,de dragul ARD ?

 

Forta Ciuvica!

Daca nu-l luati si pe Ilici,n-ati facut nimic,acolo este forta,si Ciuvica,nu-l uitati,el este esenta civica.Radem noi,d'a rad si curcile.7 procente e mult cu un partid ce de ani buni se afla la un procent.

 

Daca voi veti lua conducerea Romaniei n-o sa mai fie dreapta, ci

va deveni stramba!!

 

Voi, cu iliescu, nascase, voiculescu si antenescu santeti buni

Romanii va urasc si nu ve-ti primi voturi, asa cum sperati voi. Ve-ti fi istorie in 84 de zile. Am zis.

@inovator, ai putintica rabdare si ai sa vezi....

noua ne trebuie o disciplina de tip anglo-saxon pentru a deveni adevarati europeni compatibili cu UE. Iar acest lucru nu se poate realiza decat cu forte de dreapta. Fara legi drepte si respectarea lor, fara disciplina nemteasca , fara politie si justitie corecte, ramanem stat bananier. Iar, Romania a ajuns asa datorita celor 50 ani de comunism si alti 20 de ani de democratura originala implementata de Iliescu. USL trebuie sa ramana o amintire urata si irepetabila. Si, speram ca in decembrie sa se intample acest desiderata.
In acest moment sunt in Germania si scriu aceste lucruri sub influenta a ceeace bad aici. Mi-as dori o tara ca Germania. Vorba cantecului: o tara ca afar!

Care senat PNTCD?

O fi cumva compus din mascariciul de Ciorbea plus alti cativa gropari ai PNT, care se lupta de 4 ai pentru un cadavru? Lasati -l domnilor pe Pavelescu sa reinvie PNT-ul cu ajutorul PDL, indiferent prin ce mijloace, important fiind faptul ca face parte din PPE,adica din aceiasi familie politica. Nu este Pavelescu singurul politician care a trecut prin mai multe partide. Important este ca e un jurist veritabl, care are un discurs articulat si amendeaza la fix pe stangisti. El fiind clar de dreapta. Iar pe de alta parte este important sa se uneasca toate fortele de dreapta, pentru ca astfel sa poata sa invinga mamutul malefic USL. De aceea a inceput campania furibunda a postacilor de mai sus impotriva acestei constructii! Ei chiar se tem in mod justificat de dreaapta. Mai cu seama ca USL-ul plus carlanii Ponta si Antonescu,prin gafele ce le fac, ajuta decisiv pe adversarii politici.

 

PSD-istilor va tremura turul pantalonilor !

Curind o sa-i pierdeti ! Pentru voi a sosit ziua de apoi !

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor