Ziare.com

PDL va depune o sesizare la CCR impotriva Guvernului. Blaga: Avem deja semnaturile

Marti, 04 Martie 2014, ora 16:49

   

PDL va depune o sesizare la CCR impotriva Guvernului. Blaga: Avem deja semnaturile
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, in plenul Parlamentului, ca PDL va depune la Curtea Constitutionala o sesizare impotriva Guvernului, avand deja numarul de semnaturi necesare.

Anterior, Blaga a declarat ca grupurile parlamentare ale PDL au decis sa atace la CC hotararea Parlamentului pentru noul Guvern daca nu va exista asumarea raspunderii pentru noul program de guvernare.

Presedintele democrat-liberal a anuntat ca parlamentarii PDL vor vota "la vedere" impotriva investirii noului Guvern.

"PDL va vota astazi la vedere impotriva investirii noului Guvern si vom depune o sesizare la Curtea Constitutionala impotriva Guvernului avand deja numarul de semnaturi necesare", a precizat Vasile Blaga, de la tribuna Parlamentului.

Guvernul Ponta 3: Blaga anunta ca PDL contesta Guvernul la CCR

Presedintele PDL a precizat ca, daca pana luni nu era niciun motiv de atacare a Guvernului la CC, dupa ce s-a semnat protocolul intre PSD si UDMR, s-a modificat programul de guvernare.

"De aceea, am luat decizia in grupurile parlamentare reunite sa atacam la CC daca lucrurile vor continua in aceasta maniera in care isi vor modifica programul de guvernare prin aceasta intelegere cu UDMR", a precizat Vasile Blaga.

PDL vrea sa atace la CCR Guvernul Ponta 3

El a mai spus ca nu a vorbit de mult timp cu presedintele Traian Basescu, dar ca daca Guvernul isi asuma raspunderea pe un program de guvernare, nu va exista un motiv de atacare la CC. PDL va vota la vedere impotriva Guvernului in plen, a mai spus Blaga.

Basescu explica de ce nu va accepta noul guvern fara alt program de guvernare (Video)

Presedintele Traian Basescu propune asumarea raspunderii Guvernului pe programul de guvernare, el spunand ca se poate face exceptie, prin decizia BP reunite, de la termenul de 5 zile pentru asteptarea observatiilor la program si asigurand ca imediat dupa asumare numeste ministrii.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 870 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor