Ziare.com

Stanisoara: Vasile Blaga poate fi o varianta pentru conducerea PDL

Duminica, 17 Iunie 2012, ora 17:21

   

Stanisoara: Vasile Blaga poate fi o varianta pentru conducerea PDL
Presedintele PDL Mehedinti, Mihai Stanisoara, sustine ca Vasile Blaga poate fi o varianta pentru conducerea partidului, intrucat are "atuuri puternice" si exclude posibilitatea ca Mihai Razvan Ungureanu sa preia sefia formatiunii democrat-liberale.

Mihai Stanisoara, care este si vicepresedinte PDL, a declarat ca, la sedinta de duminica, va sustine organizarea Conventiei nationale extraordinare cat mai curand, spunand ca Vasile Blaga poate fi o varianta pentru sefia PDL.

"Avem nevoie de o conducere legitima, o conducere care sa aiba toate prerogativele date de statut in asa fel incat, inca de a doua zi, sa intre in paine cu fermitate si hotarare. Vasile Blaga poate fi o varianta, are niste atuuri foarte puternice", a spus Stanisoara.

Cu privire la posibilitatea ca Mihai Razvan Ungureanu sa conduca PDL, Stanisoara a spus ca acesta nu indeplineste conditiile pentru aceasta functie.

"Noi avem o prevedere in statut si e nevoie de o anumita vechime ca sa poti participa la conducerea partidului pe care Mihai Razvan Ungureanu nu o indeplineste si eu cred ca un partid nu poate fi condus decat de catre cineva care chiar are legaturi extrem de puternice si de durata cu partidul ca sa-l inteleaga, ca sa poata comunica cu el, cu alte cuvinte sa se fi rodat in structurile partidului", a afirmat Stanisoara.

Intrebat daca la viitoarea conventie va candida la o functie de conducere in PDL, liderul de la Mehedinti a spus ca va candida, dar functia respectiva va fi stabilita in interiorul partidului, de comun acord cu ceilalti colegi.

Presedintele PDL, Emil Boc, si toti membrii Biroului Permanent National al partidului si-au depus demisiile joi. Duminica va avea loc o noua sedinta a Colegiului Director, in care sa se stabileasca detaliile organizarii Conventiei Nationale extraordinare.

Boc a spus ca nu va candida pentru un nou mandat in fruntea PDL, ci se va ocupa de Primaria Cluj.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1095 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mihaita de la stana,

a fost propus si sustinut de vasile bleaga (ministru la MAI) sa fie numit ministru al apararii in primul guvern boc-cel-idi...
Acum ce mai spera fatza asta de lighean cu smaltzul sarit?
Pe vremea lui, a fost cea mai proasta conducere a apararii nationale de la Menumorut incoace.

 

Bulldogs asta e pericoloso ...

Are si diploma de revolutionary ...cu to ate ca nu fuse la revolution nici la Timisoara nici in alte orase unde a fost revolution ...Coruption...Oleee ...

 

Toate forțele de dreapta, uniți-vă !!! Dar sub un nume nou, sugestiv

Toate forțele de dreapta, uniți-vă !!! Unire sub un nume nou !

Intalnirea de azi a căpeteniilor PD-L nu va aduce nimic nou. Nu pot in actuala formulă să se "retehnologizeze" orice ar face.
Dreapta, oricat și-a dorit-o PD-L, nu au reușit să infigă steagul nici atunci cand a fost la putere pe toate fronturile,dintr-un singur motiv – nu a putut identifica oamenii cu adevărat de dreapta. Cum puteau ei să intre intr-un proces care făcea din politicieni oameni de afaceri și nu invers cum ar fi trebuit. Cum puteau ei să facă ceva, sau să facă, cand mereu la masa prezidiului stau mereu, numai intelectualii dreptei și acum cand este mai greu pentru partid vor să dea naștere unor metiși politici, ce mușcă mana ce i-a hrănit , care vorbeau și chiar acum vorbesc vorbe fără rezonanță in randul oamenilor cu adevărat de dreapta, clasa de mijloc, antreprenori, nici măcar nu-i văd și simt, sau in cel mai fericit caz ii văd, dar nefiind cu adevărat oameni dreapta, nu pot accepta o concurență reală in politică pe modelul economic, crezand că ii pot reprezenta și astfel să aibă și ei un rost.
Dreapta, să fie clar pentru orice partid care se erijează intr-un partid de centru dreapta, este a oamenilor cu adevărat de dreapta, oameni care ințeleg și au nevoie mai mult ca oricand să aibă un partid al lor, puternic, responsabil și la putere, așa cum aceste vremuri noi o cere, in stare să aibă grijă de țară și s-o administreze cu competență și eficiență, in interesul cetățenilor romani și a Romaniei.
Oameni noi și vechi in politică, toți cei care simt pulsul dreptei, trebuie să iasă in față pentru a forma un partid puternic de dreapta, pe structura actuală a PD-L, mă refer la tot ceea ce poate fi folosit și păstrat, sedii și oameni ce se va trebui să se supună rigorilor dreptei politice intr-o nouă formulă rezultată in urma intalnirii forțelor de dreapta, nu declarate, ci autentice.
Această posibilă și necesară forță va avea in primele randuri oameni care și-au dovedit competența, dar și eficiența in activitatea lor, care au dat și dau dovadă că pot și vor să se pună in slujba interesului cetățenilor romani și a țării noastre, oameni politici adevărați, responsabili pentru tot ceia ce fac, capabili de a fi integri in orice situație, dar capabili să găsească și să-și asume soluții și măsuri care ducă la renașterea speranței in societate și să restabilească increderea in dreapta politică, in clasa politică prin acesta, condiții strict necesare ca motoarele societății să fie repornite și pe calea dreaptă să asigurăm un mediu politic, economic și social prietenos, stimulativ și motivant – prosperitate, bunăstare și o țară frumoasă pentru oamenii ce locuiesc aceste meleaguri și oaspeții noștri.
Mergem inainte pe calea și cu calea dreaptă,intr-o formulă care unește toate forțele de dreapta.
Noi, cu noi !!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor