Stanisoara: Vasile Blaga poate fi o varianta pentru conducerea PDL

Duminica, 17 Iunie 2012, ora 17:21
1549 citiri
Stanisoara: Vasile Blaga poate fi o varianta pentru conducerea PDL

Presedintele PDL Mehedinti, Mihai Stanisoara, sustine ca Vasile Blaga poate fi o varianta pentru conducerea partidului, intrucat are "atuuri puternice" si exclude posibilitatea ca Mihai Razvan Ungureanu sa preia sefia formatiunii democrat-liberale.

Mihai Stanisoara, care este si vicepresedinte PDL, a declarat ca, la sedinta de duminica, va sustine organizarea Conventiei nationale extraordinare cat mai curand, spunand ca Vasile Blaga poate fi o varianta pentru sefia PDL.

"Avem nevoie de o conducere legitima, o conducere care sa aiba toate prerogativele date de statut in asa fel incat, inca de a doua zi, sa intre in paine cu fermitate si hotarare. Vasile Blaga poate fi o varianta, are niste atuuri foarte puternice", a spus Stanisoara.

Cu privire la posibilitatea ca Mihai Razvan Ungureanu sa conduca PDL, Stanisoara a spus ca acesta nu indeplineste conditiile pentru aceasta functie.

"Noi avem o prevedere in statut si e nevoie de o anumita vechime ca sa poti participa la conducerea partidului pe care Mihai Razvan Ungureanu nu o indeplineste si eu cred ca un partid nu poate fi condus decat de catre cineva care chiar are legaturi extrem de puternice si de durata cu partidul ca sa-l inteleaga, ca sa poata comunica cu el, cu alte cuvinte sa se fi rodat in structurile partidului", a afirmat Stanisoara.

Intrebat daca la viitoarea conventie va candida la o functie de conducere in PDL, liderul de la Mehedinti a spus ca va candida, dar functia respectiva va fi stabilita in interiorul partidului, de comun acord cu ceilalti colegi.

Presedintele PDL, Emil Boc, si toti membrii Biroului Permanent National al partidului si-au depus demisiile joi. Duminica va avea loc o noua sedinta a Colegiului Director, in care sa se stabileasca detaliile organizarii Conventiei Nationale extraordinare.

Boc a spus ca nu va candida pentru un nou mandat in fruntea PDL, ci se va ocupa de Primaria Cluj.

Citeste si:
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
Fostul premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit public despre actuala criză politică din România precum și despre situația pandemică. Acesta e de părere că...
Ce a discutat Cioloș cu Iohannis la telefon pe tema formării noului Guvern
Ce a discutat Cioloș cu Iohannis la telefon pe tema formării noului Guvern
Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat vineri, 15 octombrie, că a vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis şi i-a prezentat cum au decurs discuţiile pentru alcătuirea noului guvern. "Am...
Sursa: MEDIAFAX