Vasile Blaga: Abordam alegerile europarlamentare cu foarte mare incredere

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 10:05
1371 citiri
Vasile Blaga: Abordam alegerile europarlamentare cu foarte mare incredere
Foto: B1TV

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri, la Slatina, la evenimentul de lansare a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ca PDL abordeaza aceste alegeri cu foarte mare incredere deoarece partidul pe care il conduce are "cea mai competenta" lista de candidati.

"Abordam alegerile europarlamentare cu foarte mare incredere si o facem sub deviza: Europa in fiecare casa! Mai simplu spus, inteleg prin Europa in fiecare casa, ca fiecare roman sa se bucure de avantaje faptului ca suntem stat membru, inseamna ca romanii sa fie respectati peste tot in Europa. Avem cea mai competenta lista de candidati, avem oameni cu care ne mandrim. (...) Avem echipa, avem platforma si va avem pe dumneavoastra militanti. Impreuna vom castiga. (...) Cred ca acest partid va fi principala forta politica dupa viitoarele alegeri generale si o putem face indeplinind obiectivele de etapa", a spus Vasile Blaga.

Liderul PDL a declarat ca in Romania coruptia a ajuns la nivel inalt iar declaratiile premierului Victor Ponta vor afecta Romania.

"Astazi suntem guvernati de cea mai putreda, cea mai corupta putere de dupa 1990. Am crezut ca le-am vazut pe toate pana acum cateva saptamani (...) Dar ce se intampla de cateva zile va face foarte mult rau Romaniei. Pentru ca eu am crezut ca au invatat ceva din 2012 dar n-au invatat nimic.

Din datele oficiale puse la dispozitie de procurori, din pacate pentru Romania, ca suntem romani toti, am vazut ca a ajuns coruptia in Cabinetul primului ministru. Si am mai vazut ca Ponta este total dependent de baronii lui locali. Si am mai vazut ca acest om, care este prim ministru, din pacate, face aprecieri la adresa institutiilor statului si a corpului de procurori din care spune ca face si el parte cand ii pica bine, aceste aprecieri ne vor face foarte mult rau, pentru ca tarile occidentale au ambasade la Bucuresti. Nu trebuie sa ii informam noi, ca se informeaza ei", a mai declarat Vasile Blaga.

Presedintele PDL a facut referire si la ruperea USL, numindu-l pe presedintele PNL, Crin Antonescu, "Crinut".

"USL s-a rupt cand lui Crinut in sfarsit i-a venit mintea la cap si a vazut ca PSD nu il pune candidat si cand Crinut i-a zis lui Ponta, pai, daca prin mila lui Dumnezeu totusi ajung presedinte, nu te pun prim-ministru. Atunci s-au rupt", a afirmat Vasile Blaga.

Prezent la evenimentul de la Slatina, europarlamentarul Theodor Stolojan a mentionat ca a vizitat Alro, fabrica pe care a aminitit ca a sustinut-o atunci cand alti politiceni spuneau ca producatorul de aluminiu este unul dintre "baietii destepti din energie".

"Aici se afla una dintre uzinele fanion ale Romaniei, Alro Slatina. Va reamintesc ca o serie politicieni netrebnici au calificat Alro Slatina ca fiind unii dintre acei baieti destepti care au facut contracte paguboase cu Hidroelectrica pentru energie electrica. (...) La vremea respectiva am aparat interesele corecte ale Alro in fata tuturor si am avut portia de atacuri netrebnice la adresa mea", a declarat Stolojan.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Liderul PNL admite că cea mai bună variantă pentru Primăria Capitalei este un candidat comun cu PSD. Ce spune despre prezidențiale
Liderul PNL admite că cea mai bună variantă pentru Primăria Capitalei este un candidat comun cu PSD. Ce spune despre prezidențiale
Candidatul la Primăria Capitalei va fi stabilit în funcţie de rezultatul sondajelor, dar varianta cea mai probabilă este a unui candidat comun cu PSD, a declarat joi, 29 februarie, la...
Documentul MAI care justifică decizia de comasare a alegerilor. Localele și europarlamentarele vor avea loc pe 9 iunie
Documentul MAI care justifică decizia de comasare a alegerilor. Localele și europarlamentarele vor avea loc pe 9 iunie
Ministerul Afacerilor Interne a publicat, în transparenţă decizională, ordonanţa de urgenţă care prevede comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, pe data de 9 iunie...
#Blaga lansare candidati, #candidati PDL europarlamentare , #PDL