Vasile Blaga: Avem timp sa reconstruim PDL de la firul ierbii

Luni, 11 Martie 2013, ora 15:29
1618 citiri
Vasile Blaga: Avem timp sa reconstruim PDL de la firul ierbii

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la Giurgiu, ca lupta pentru "un PDL al solutiilor care sa se bazeze pe oamenii din teritoriu, nu doar sa-i coordoneze" si un PDL care "sa se bazeze pe principiile dreptate si adevar".

"Ma bucur ca ne vedem la Giurgiu chiar de luni dimineata. Faptul ca ne intalnim demonstreaza ca tineti la partid. Desi am guvernat intr-o perioada grea si am platit si, dupa parerea mea, am pierdut prea aspru", a declarat Vasile Blaga.

Presedintele PDL Bacau: Filialele care merg cu Blaga ascund lista delegatilor

El a spus ca este "omul care nu tradeaza, care este alaturi de partid si de principiile si valorile acestuia" si ca isi doreste un partid care sa se bazeze pe oamenii lui din teritoriu, pe profesionisti.

"La ultimele alegeri, USL daca punea si o sticla sa candideze castiga alegerile, noi trebuie sa ne reorganizam, sa castigam alegerile generale oricand vor fi ele, de aceea am si depus aceasta motiune. Programul nostru politic pe care il sustin si liderii de la Giurgiu este unul de triplu angajament fata de dumneavoastra, membrii si simpatizantii nostri, fata de partenerii europeni si fata de cetatenii romani.

Nu mai suntem la putere si avem timp sa reconstruim acest partid de la firul ierbii, un partid care in 2014 sa confirme ca este cel mai puternic", a completat Vasile Blaga.

Cristian Preda: Exista riscul rupturii PDL, daca alegerile nu vor fi organizate corect

El spune ca motiunea pe care a depus-o este sustinuta si de liderii din judetul Giurgiu, respectiv presedintele organizatiei judetene a PDL, Bogdan Cantaragiu, fostul subprefect de Giurgiu, Daniel Fita si europarlamentarul Traian Ungureanu, membru al organizatiei PDL Giurgiu.,

Alaturi de Vasile Blaga, la prezentarea motiunii sale laGiurgiu au participat secretarul general Gheorghe Flutur, vicepresedintele Andreea Paul si Romeo Raicu.

Citește și:
Funcția obținută de Marcel Ciolacu în rândul social-democraților europeni. „Acest post mă onorează”
Funcția obținută de Marcel Ciolacu în rândul social-democraților europeni. „Acest post mă onorează”
Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 26 noiembrie, că numirea sa ca vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est reprezintă o...
În cât timp va dispărea complet dosarul cu șină în România: ”Există o teamă de digitalizare”
În cât timp va dispărea complet dosarul cu șină în România: ”Există o teamă de digitalizare”
Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja, a precizat că dosarul cu şină va dispărea din România în 3-5 ani, acesta fiind un termen rezonabil, având în vedere...