Vasile Blaga: Conventia Nationala nu va fi controlata de nimeni

Miercuri, 13 Martie 2013, ora 17:21
1790 citiri
Vasile Blaga: Conventia Nationala nu va fi controlata de nimeni

Liderul PDL, Vasile Blaga, sustine ca nu va parasi partidul daca va pierde alegerile si i-a asigurat pe membrii organizatiei din Tulcea ca votul la Conventia Nationala de saptamana viitoare nu va fi controlat de nimeni.

"Pe data de 23 martie nu se va mai intampla ca in mai 2011. Nu va mai fi controlat votul, nu veti fi obligati sa-l aratati nimanui, nu vor mai camere deasupra sectiei de votare, nu vor mai fi fotografiate voturile si nu va mai striga nimeni 'libertate' in sala, asa cum s-a intamplat atunci. Va promit!

Va rog sa o primiti aici si pe d-na Macovei, asa cum m-ati primit pe mine si pe d-na Udrea, si numai dupa ce v-ati format pareri in cunostinta de cauza, votati! Ce este bine pentru dumneavoastra va fi bine pentru fiecare dintre candidati. Nu plec din acest partid indiferent cum votati", a declarat, miercuri, la Tulcea, Vasile Blaga, cu ocazia prezentarii motiunii.

Presedintele PDL Bacau: Filialele care merg cu Blaga ascund lista delegatilor

Declaratia sa a fost facuta in contextul in care fostul presedinte al organizatiei judetene a PDL, Victor Tarhon, si-a exprimat nemultumirea privind modul in care au fost rezolvate contestatiile si sesizarile depuse dupa ce a fost demis din functie, in ciuda rezultatelor obtinute la alegerile locale, rezultate care situau organizatia pe primele 10 locuri la nivel national.

"Imi doresc foarte mult ca toti sa se implice in competitia interna, dar dupa ce refaceti organizatiile, indiferent de cine castiga la Conventia Nationala. Pana atunci, dar si dupa aceea, sa nu sapam transee atat de adanci incat sa nu mai putem sta la masa", a mai spus liderul PDL, Vasile Blaga.

Gheorghe Stefan: Blaga a impiedicat scoaterea din politica a lui Marian Oprisan

In acelasi timp, presedintele interimar al organizatiei judetene a PDL, Constantin Hogea, si-a exprimat disponibilitatea de a o primi la Tulcea si pe europarlamentara Monica Macovei si a mentionat ca joi, 14 martie, BPJ va vota lista cu cei 93 de membri ai delegatiei tulcene care va participa la Conventia Nationala.

Monica Macovei, solicitari pentru alegeri corecte in PDL - Vezi care sunt

Vasile Blaga a prezentat miercuri, la Tulcea, motiunea "Romania Dreapta" pentru obtinerea sefiei partidului, acesta fiind insotit de secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, parlamentarele Raluca Turcan si Andreea Paul, precum si de europarlamentarul Traian Ungureanu.

"PDL trebuie sa redevina partidul puternic pe care-l cunoastem, pe care l-a construit traditia de mobilizare, disciplina si inspiratie legata de doua nume Basescu si Blaga. Ce facem cu celelalte doua motiuni? (...) Ce sa reformezi?

Sa reformezi partidul care a salvat democratia in Romania asta-vara, partidul care a dat Romaniei cel mai mare om de stat al ultimilor 25 de ani, sa reformezi partidul care a avut curajul sa accepte pierderi politice majore numai pentru a tine economia? Pentru ce? Concluzia este ca reformistii au de reformat un singur lucru - pe ei insisi. Noi trebuie sa avem o singura tinta - razboi cu USL, nu in PDL", a declarat miercuri, la Tulcea, europarlamentarul PDL, Traian Ungureanu.

Pana in momentul de fata, Vasile Blaga si-a prezentat motiunea in 26 de judete.

Citește și:
Cât mai au românii până vor circula fără vize în SUA. Motivul pentru care nu pot face în prezent acest lucru
Cât mai au românii până vor circula fără vize în SUA. Motivul pentru care nu pot face în prezent acest lucru
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut o nouă discuție cu secretarul de stat american Antony Blinken despre vizele impuse de Statele Unite românilor care vor să călătorească...
Nicolae Ciucă: ”Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit”. Întrebarea care a dus la răspunsul neașteptat
Nicolae Ciucă: ”Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit”. Întrebarea care a dus la răspunsul neașteptat
Liderul PNL Nicolae Ciucă a afirmat, întrebat dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidenţiale, că „în acest moment există o singură posibilitate, să ne îngrijim de...