Vasile Blaga, despre sedinta PDL: Partidul va ramane unit

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 13:10
2570 citiri
Vasile Blaga, despre sedinta PDL: Partidul va ramane unit

Presedintele PDL Vasile Blaga considera ca vor fi surprize placute in urma sedintei PDL de vineri, in timp ce alti membri ai conducerii partidului sunt de parere ca nu se impun demisii la varf. Liderii PDL s-au intalnit vineri, de la ora 11:00, la Palatul Parlamentului, in sedinta Colegiului Director.

Vasile Blaga a precizat ca la sedinta PDL va avea loc o "analiza serioasa a alegerilor", fiind cinci puncte pe ordinea de zi.

Intrebat daca isi va depune mandatul, liderul democrat-liberal a evitat sa dea un raspuns clar, afirmand numai ca "vom face o analiza serioasa aici, o sa ramaneti placut surprinsi, partidul va ramane unit".

Presedintele PDL Timis: Obligatoriu nume noi in conducerea PDL

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, este de parere ca nu se impun demisii in PDL, dar ca trebuie convocat congresul partidului cat mai repede cu putinta, iar conducerea actuala a partidului "trebuie sa gestioneze lucrurile unui partid care a luat 17 la suta la alegeri".

"Cu totii avem responsabilitate, unii mai mare, altii mai mica. In urma discutiilor de azi se va ajunge la o hotarare matura", a explicat democrat-liberalul.

Mihai Razvan Ungureanu in PDL? Posibil!

Intrebat daca Mihai Razvan Ungureanu ar putea intra in PDL, Adriean Videanu a spus ca "ar putea fi o varianta, reconstructia dreptei trebuie sa continue", in timp ce despre fostul presedinte al PDL Emil Boc a afirmat ca "este un militant foarte important al partidului".

Fostul deputat PDL Cristian Boureanu a afirmat ca nu este momentul ca partidul sa ramana fara conducere, dar si ca ARD nu are niciun viitor, fiind "o mare prostie". Totodata, a comentat ca o eventuala venire a lui MRU, Mihail Neamtu sau Aurelian Pavelescu in PDL "este corecta", insa o decizie urmeaza sa fie luata impreuna cu conducerea PDL.

ARD s-a desfiintat. Boureanu: A fost o prostie si prostia se plateste (Video)

Boureanu a mai pus ca "in mod sigur va fi o conventie in luna martie, "cand va da caldura", iar despre presedintele PDL Buzau, Cezar Preda, a declarat ca "a avut un rezultat prost de tot la organizatie, fiecare isi ia deciziile individual".

Deputatul PDL Roberta Anastase nu crede ca "obiectivul trebuie sa fie schimbarea unei echipe cu alta, pentru ca realitatea demonstreaza ca, in momentul in care s-a schimbat echipa Boc cu o alta echipa, partidul a scazut cu 10 procente".

Totodata, Anastase a spus ca nu sta sa faca analiza "cine sunt vinovatii", ci se uita spre viitor.

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a percizat ca "atunci cand trebuie sa analizezi, trebuie sa analizezi cu mandatele pe masa", insa nici el nu a considerat ca se impune o demisie la nivelul conducerii partidului.

"Eu am spus ca atunci cand trebuie sa analizezi, trebuie sa analizezi cu mandatele pe masa, nu inseamna doar demisie, trebuie sa ai cunostinta de ceea ce ai facut. Atunci cand vrei sa gandesti un lucru pentru viitor, evident ca trebuie sa pleci de la un punct zero", a spus Falca.

Ioan Oltean: Cezar Preda a revenit asupra demisiei

Deputatul PDL Ioan Oltean a confirmat faptul ca prim-vicepresedintele Cezar Preda a revenit asupra demisiei din toate functiile de conducere pe care le ocupa, pe care o anuntase luni, dupa alegerile parlamentare. Liderii PDL s-au intalnit vineri, de la ora 11:00, la Palatul Parlamentului, in sedinta Colegiului Director.

Sedinta PDL - prima analiza a alegerilor, s-au cerut demisii

Sedinta PDL de vineri a fost convocata de liderul partidului, Vasile Blaga, la scurt timp dupa ce prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, si-a dat demisia din functiile de conducere ale partidului, dupa rezultatele slabe obtinute la alegerile parlamentare de duminica.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Vasile Blaga demisii PDL, #Adriean Videanu demisii PDL, #PDL analiza alegeri parlamentare, #sedinta PDL analiza alegeri, #Mihai Razvan Ungureanu intrare PDL , #PDL