Vasile Blaga: PD-L va castiga alegerile din 2012

Sambata, 11 Decembrie 2010, ora 18:01
1967 citiri
Vasile Blaga: PD-L va castiga alegerile din 2012
Foto: Arhiva

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Oradea, ca de numele formatiunii sale se va lega scoaterea Romaniei din criza, intrarea in Spatiul Schengen, anul viitor, dar si castigarea alegerilor din 2012 ,daca partidul va fi condus ca pe vremea lui Traian Basescu.

"Eu cred ca este nevoie, mai mult decat oricand, de unitate puternica si de o echipa consolidata, care sa respecte regulile jocului exact asa cum a fost condus acest partid, atunci cand a fost condus de Traian Basescu: democratie totala pana la luarea deciziei, dupa care cui nu-i convine pleaca.

Va garantez ca, in ce ma priveste, spre un astfel de demers voi milita si convingerea mea este ca noi vom castiga astfel alegerile din 2012. Si tot noi ducem anul viitor si Romania in Spatiul Schengen", a spus Vasile Blaga, cu ocazia alegerilor din PD-L Bihor.

El a adaugat ca, desi a trebuit sa ia o serie de masuri "extrem de nepopulare, dar absolut necesare", pentru a face fata crizei mondiale fara precedent, PD-L este "primul partid care a avut curajul sa faca o reforma a acestui stat".

Totodata, s-a aratat optimist in privinta trendului formatiunii in sondaje, precizand ca in ultimul an si jumatate au fost alegeri in 28 de localitati din tara, iar reprezentantii PD-L au castigat in peste 85% dintre ele.

Blaga a mentionat ca vor trebui reluate unele dintre temele de principii care au consacrat partidul, printre care lupta impotriva coruptiei.

"Vreau sa aduc aminte ca nu membri ai PD-L l-au condus la Parchet pe Bivolaru sau pe Patriciu, ci membri altor partide au facut acest lucru si nu stiu sa ne fi opus vreodata parchetelor sau instantelor atunci cand au avut probleme colegi de ai nostri.

De aceea, le recomand tuturor celor care sunt nemultumiti in partid sa candideze pentru ca responsabilitatea unei candidaturi pentru conducerea acestui partid revine fiecaruia", a subliniat Blaga.

In opinia acestuia, criza economica a avut si rolul unui test pentru partid, deoarece in aceasta perioada cei din functii au trebuit sa demonstreze ca au capacitati manageriale si s-au cernut si caracterele: au ramas cei puternici si pleaca cei care nu inteleg ca este nevoie mai mult ca oricand de unitatea partidului.

De asemenea, increderea oamenilor, afectati de masurile economice dure luate, se poate reconstrui prin evidentierea faptului ca PD-L este "singurul partid care a fost cinstit cu electoratul".

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Vaile Blaga alegeri PDL, #Blaga alegeri 2012 , #PDL
Comentarii
Poza miluca007
miluca007
rank 2
Vasile Blaga: PD-L va castiga alegerile din 2012
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5