Vasile Blaga: PDL nu se rupe

Luni, 20 Mai 2013, ora 11:53
2084 citiri
Vasile Blaga: PDL nu se rupe

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca partidul pe care-l conduce nu se va rupe si ca pe agenda formatiunii urmeaza o serie de actiuni politice clare, precum lansarea in aceasta saptamana a programelor pentru mediul de afaceri si dezvoltare durabila a Romaniei.

"PDL? Nu, nu se rupe. Avem actiuni foarte clare. Ati participat o parte dintre dumneavoastra saptamana trecuta la lansarea programului pentru agricultura in Calarasi, joi lansam la Galati programul pentru mediul de afaceri, vineri, la Resita, programul pentru dezvoltare durabila. Avem treaba multa", a declarat Vasile Blaga inainte de sedinta BPN.

Deputatul PDL Andronache a trecut la PNL: A venit timpul sa ma intorc acasa

Despre afirmatiile consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu potrivit carora o parte din sustinatorii Elenei Udrea ar pleca din PDL pentru a forma Partidul Popular, Blaga a spus: "Dumneavoastra il mai bagati in seama pe Alba ca Zapada? Ce s-a adeverit din pronosticurile facute de dansul in ultimii trei-patru ani de zile ?".

Senator PDL: Basescu a actionat ca un dictator de stanga

Intrebat daca a purtat totusi discutii cu democrat-liberalii care au lasat sa se inteleaga ca ar vrea sa paraseasca PDL, Vasile Blaga a confirmat ca au existat astfel de convorbiri.

"Discutii am avut, o sa am si astazi (luni - n.red.) cu grupul parlamentar din Camera, cu cel de la Senat am in fiecare saptamana. Sunt discutii normale intre colegi", a afirmat Blaga. El a adaugat ca in acest moment nu vede necesara excluderea unor membri din partid, intrebat in acest sens.

"Daca cineva din partid il va sabota, avem un Statut, un program politic de dus la indeplinire. Sper sa nu ajungem in aceasta situatie", a mai declarat presedintele PDL.

Citeste si:
Dacian Cioloș, în plenul Parlamentului: „Nu doresc să fac un spectacol politic. Suntem în mijlocul furtunii. Acest guvern poate fi ieșirea din criză”
Dacian Cioloș, în plenul Parlamentului: „Nu doresc să fac un spectacol politic. Suntem în mijlocul furtunii. Acest guvern poate fi ieșirea din criză”
Președintele USR Dacian Cioloș a declarat miercuri, 20 octombrie, în plenul Parlamentului că la votul de învestitură nu vrea să atace pe nimeni și a sublinia că „suntem în mijlocul...
PSD anunţă că va vota împotriva Guvernului Cioloş
PSD anunţă că va vota împotriva Guvernului Cioloş
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, înainte de şedinţa plenului reunit în care se va da votul de încredere pentru Cabinetul Cioloş că social-democraţii vor vota împotrivă....
Sursa: AGERPRES