Vezi ministrii Guvernului Boc desemnati de PD-L

Vineri, 18 Decembrie 2009, ora 18:58
10023 citiri
Vezi ministrii Guvernului Boc desemnati de PD-L

Elena Udrea, Vasile Blaga, Adriean Videanu si Radu Berceanu vor face parte in continuare din Guvern, dupa cum s-a hotarat vineri in Colegiul Director al PD-L.

Deputatul PD-L Catalin Croitoru este propunerea partidului pentru functia de ministru al Educatiei, propunerea ca Daniel Funeriu sa ocupe acest portofoliu nefiind validata in sedinta Colegiului Director al PD-L.

Vasile Blaga va conduce Ministerul Administratiei si Internelor, Adriean Videanu se va afla in continuare la Ministerul Economiei si Comertului, iar Radu Berceanu ramane la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.

De asemenea, Elena Udrea a fost desemnata pentru conducerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Totodata, Orest Onofrei si Gabriel Sandu sunt propunerile pentru Ministerul Agriculturii, respectiv Ministerul Comunicatiilor, iar Mihai Seitan este propus pentru Ministerul Muncii.

Potrivit unor surse, Colegiul Director al PD-L nu ar fi votat persoanele care ar urma sa ocupe portofoliile de la Externe si Finante, pe motiv ca nu sunt membri de partid. La Externe ar urma sa fie propus Bogdan Aurescu sau Teodor Baconsky, iar la Finante - Sebastian Vladescu.

Lista ministrilor PD-L din Cabinetul Boc 3:

Ministerul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga

Ministerul Economiei si al Comertului - Adriean Videanu

Ministerul Transporturilor si infrastructurii - Radu Berceanu

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - Elena Udrea

Ministerul Comunicatiilor - Gabriel Sandu

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Catalin Croitoru

Ministerul Agriculturii - Oresc Onofrei

Ministerul Muncii - Mihai Seitan

Citeste si:
Dacian Cioloș: Suntem oricând dispuşi la dialog cu PNL. E de neconceput ca un partid să se sacrifice pentru o singură persoană
Dacian Cioloș: Suntem oricând dispuşi la dialog cu PNL. E de neconceput ca un partid să se sacrifice pentru o singură persoană
Preşedintele USR, Dacian Cioloş, reafirmă că alături de colegii săi este dispus la dialog cu PNL, însă consideră "de neconceput" ca liberalii sau chiar "o ţară să se sacrifice pentru o...
PNL a stabilit cu cine va merge la Cotroceni pentru consultările privind propunerea de premier
PNL a stabilit cu cine va merge la Cotroceni pentru consultările privind propunerea de premier
Partidul Naţional Liberal va merge la consultările de la Palatul Cotroceni cu o delegaţie formată din preşedintele partidului, Florin Cîţu, şi cei patru prim-vicepreşedinţi. Potrivit...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
STUDENTUL_PRAPADIT
rank 5
Ieri i-am provocat pe forumisti sa puna pariu cu mine ca Elena Udrea va primi un minister si mai banos ...Ministerul Dezvoltarii Regionale ...Oaaauu ...Cate miliarde de euroi din fonduri europene sunt oare la dispozitia ministerului ?