Vezi ministrii Guvernului Boc desemnati de PD-L

Vineri, 18 Decembrie 2009, ora 18:58
10160 citiri
Vezi ministrii Guvernului Boc desemnati de PD-L

Elena Udrea, Vasile Blaga, Adriean Videanu si Radu Berceanu vor face parte in continuare din Guvern, dupa cum s-a hotarat vineri in Colegiul Director al PD-L.

Deputatul PD-L Catalin Croitoru este propunerea partidului pentru functia de ministru al Educatiei, propunerea ca Daniel Funeriu sa ocupe acest portofoliu nefiind validata in sedinta Colegiului Director al PD-L.

Vasile Blaga va conduce Ministerul Administratiei si Internelor, Adriean Videanu se va afla in continuare la Ministerul Economiei si Comertului, iar Radu Berceanu ramane la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.

De asemenea, Elena Udrea a fost desemnata pentru conducerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Totodata, Orest Onofrei si Gabriel Sandu sunt propunerile pentru Ministerul Agriculturii, respectiv Ministerul Comunicatiilor, iar Mihai Seitan este propus pentru Ministerul Muncii.

Potrivit unor surse, Colegiul Director al PD-L nu ar fi votat persoanele care ar urma sa ocupe portofoliile de la Externe si Finante, pe motiv ca nu sunt membri de partid. La Externe ar urma sa fie propus Bogdan Aurescu sau Teodor Baconsky, iar la Finante - Sebastian Vladescu.

Lista ministrilor PD-L din Cabinetul Boc 3:

Ministerul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga

Ministerul Economiei si al Comertului - Adriean Videanu

Ministerul Transporturilor si infrastructurii - Radu Berceanu

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - Elena Udrea

Ministerul Comunicatiilor - Gabriel Sandu

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - Catalin Croitoru

Ministerul Agriculturii - Oresc Onofrei

Ministerul Muncii - Mihai Seitan

Citește și:
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
În ultimele două săptămâni, opinia publică din România a fost inflamată de o informație lansată public de ministrul Sorin Grindeanu, potrivit căreia autoritățile din Ucraina ar face...
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
În ciuda promisiunilor și „urgențelor” prezentate de coaliția de guvernare PSD-PNL la finalul anului trecut, mai multe subiecte de interes public au fost amânate în repetate rânduri ori...
#ministrii PDL guvern Boc, #lista ministri PDL Boc , #PDL
Comentarii
Poza STUDENTUL_PRAPADIT
STUDENTUL_PRAPADIT
rank 5
Ieri i-am provocat pe forumisti sa puna pariu cu mine ca Elena Udrea va primi un minister si mai banos ...Ministerul Dezvoltarii Regionale ...Oaaauu ...Cate miliarde de euroi din fonduri europene sunt oare la dispozitia ministerului ?