Blaga e multumit de rezultatele PNL din tara: Doar Bucurestiul l-a dezamagit

Luni, 06 Iunie 2016, ora 11:05
5687 citiri
Blaga e multumit de rezultatele PNL din tara: Doar Bucurestiul l-a dezamagit
Foto: Arhiva PNL

Co-presedintele PNL Vasila Blaga s-a declarat, luni, dezamagit de rezultatul obtinut de liberali la alegerile locale de duminica in Bucuresti, dar nu si de cel la nivel de tara. A fost prima reactie a lui Blaga dupa infrangerea rusinoasa din Capitala.

Totodata, Vasile Blaga le-a spus jurnalistilor ca a convocat o sedinta a conducerii liberale pentru miercuri.

Biroul Politic National al PNL se va reuni, miercuri, la ora 15, dupa afisarea rezultatelor finale ale alegerilor locale de duminica, in functie de care se vor lua masuri, informeaza Mediafax.

Intrebat de jurnalisti daca e dezamagit de rezultatul obtinut de PNL la aceste alegeri, Vasile Blaga a spus ca este dezamagit de rezultatul din Bucuresti, dar nu si de cel din tara.

"Cred ca acum se finalizeaza numaratoarea paralela, mai avem vreo 10% din sectii. (...) Avem peste 1.000 de primarii castigate", a declarat Vasile Blaga, la sediul PNL.

Conform rezultatelor partiale, PNL s-a plasat pe locul doi la nivel national, dupa PSD, cu circa 33% din voturile pentru consiliile judetene. In Bucuresti, insa, unde PSD a castigat pentru prima oara dupa 1989 si Primaria Capitalei, si toate primariile de sector, PNL a fost infrant in mod rusinos de USB, situandu-se pe locul 3.

Singurul lider PNL care a sustinut o conferinta de presa dupa anuntarea exit-poll-urilor a fost Catalin Predoiu, candidatul partidului la Primaria Capitalei si liderul PNL Bucuresti.

Predoiu a anuntat ca daca rezultatele anticipate de exit-poll-uri se confirma, isi va depune mandatul de lider al filialei Bucuresti.

Chiar daca Vasile Blaga se arata multumit, prim-vicepresedintele PNL Adriana Saftoiu, si deputatul Diana Tusa spun ca liberalii sunt singurii vinovati pentru esecul de duminica, iar deputatul Theodor Paleologu a criticat conducerea PNL pentru atacurile la adresa lui Nicusor Dan.

Conform Mediafax, PNL va organiza o conferinta de presa in cursul zilei de luni.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Blaga alegeri locale Bucuresti, #Blaga PNL primarii alegeri 2016 , #PNL