Blaga: Problema acestei moschei de la Bucuresti este una tipic Victor Ponta

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 17:22
4727 citiri
Blaga: Problema acestei moschei de la Bucuresti este una tipic Victor Ponta
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele Partidului National Liberal, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Targu Mures, ca problema construirii unei mari moschei la Bucuresti ar fi una "tipic Victor Ponta", el aratand ca aceasta chestiune ar fi mult mai complicata decat pare la prima vedere si ca ar fi un troc.

"Din nou o problema tipic Victor Ponta. (...) Problema acestei moschei este mult mai complicata decat pare la prima vedere intrucat se pune problema nu ca se construieste o moschee mare in Bucuresti, ci ca va fi un centru de studii pentru peste 6.000 de studenti. Or, vedeti ce se intampla peste tot in Europa in aceasta situatie. Credem ca este un troc - sper ca nu a tinut de operatia la picior a lui Ponta, pe unde si-a practicat-o - nici nu cred faptul ca (daca) nu se va construi, cum am auzit in diferite medii, va duce la o inrautatire a relatiilor noastre cu Turcia", a sustinut Blaga.

Sunteti de acord cu construirea moscheii din Bucuresti? - Sondaj Ziare.com

El a spus ca statul roman, dimpotriva, nu a pus nicio conditie statului turc in privinta unor eventuale constructii in Turcia, "cum nici dansii, nici cand am platit tribut sute de ani, nu ne-au pus astfel de conditii".

De ce are nevoie Bucurestiul de o moschee uriasa? "Trebuie sa ne finanteze Romania!"

Basescu, despre moscheea de la Bucuresti si "Biserica Turnatorul Voiculescu"

"Eu cred ca acolo unde - si sunt 70.000 de credinciosi musulmani, care chiar de ieri au cea mai mare sarbatoare si le doresc 'La multi ani!', tot ce e mai bun pe lumea asta - ei au acolo unde locuiesc moschei si toate conditiile pentru a-si practica religia", a comentat Vasile Blaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Blaga moschee Bucuresti Ponta, #Blaga moschee Capitala, #Ponta moschee Bucuresti , #PNL