Predoiu nu mai e premierul liberalilor? Blaga spune ca s-ar putea sa nu fie membru PNL

Marti, 14 Iunie 2016, ora 12:30
5702 citiri
Predoiu nu mai e premierul liberalilor? Blaga spune ca s-ar putea sa nu fie membru PNL
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ani de zile in care Catalin Predoiu a fost promovat drept premierul din umbra al PNL, se pare ca acesta este in pericol sa isi piarda pozitia.

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, marti, ca s-ar putea ca viitorul premier desemnat al liberalilor sa nu fie in acest moment membru al partidului, afirmand ca in interiorul formatiunii se vor discuta toate variantele.

"Noi am spus ca vom discuta cu un candidat al PNL, membru PNL, dar s-ar putea sa nu fie in acest moment membru al PNL. Vom discuta toate variantele", a raspuns copresedintele PNL, intrebat daca PNL ar putea sustine un prim-ministru din afara partidului.

Vasile Blaga a afirmat ca in PNL se vor purta discutii pentru ca in perioada de pre-campanie a alegerilor parlamentare partidul va trebui sa isi prezinte candidatul la functia de prim-ministru.

La randul sau, copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti ca "doi, trei" dintre ministrii Cabinetului Ciolos vor fi viitori parlamentari ai PNL sau vor veni in PNL, afirmand ca are trei preferinte, insa va trebui sa discute cu acestia.

Intrebata daca Borc si Ciolos ar putea fi premieri, daca se inscriu in partid, copresedintele PNL a afirmat zambind ca si Dragos Paslaru ar putea fi amintit.

Vezi cine crede ca Predoiu poate ramane premier desemnat in ciuda scorului "sub orice critica" obtinut de PNL in Bucuresti.

#premier PNL alegeri, #Predoiu premier desemnat , #PNL