Blaga, despre Alianta Crestin Liberala: Nu e in sens religios. Il felicit pe Antonescu pentru fuziune

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 23:44
4774 citiri
Blaga, despre Alianta Crestin Liberala: Nu e in sens religios. Il felicit pe Antonescu pentru fuziune

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca numele Aliantei Crestin Liberale dintre partidul sau si PNL nu are un sens religios. In plus, a recunoscut ca fuziunea dintre cele doua formatiuni i se datoreaza si lui Crin Antonescu.

"Numele e de departe cel mai dorit de romani. Am introdus valori care sa defineasca ambele partide. (...) Crestin nu atat in sens religios, desi sutem un popor crestin, dar nu inseamna ca excludem pe cineva, evreii sau muslmanii. Crestin inseamna sa respecti familia, sa fii moral, sa respecti legea.

Fuziunea PNL-PDL prin ochii votantilor: Cat pierd si cat castiga cele 2 partide - Sondaj INSCOP

Din analize, de departe a iesit ACL. Sigla va fi siglele celor doua partide ca la Dreptate si Adevar", a spus presedintele PDL, miercuri seara, la Realitatea Tv.

Vorbind despre fuziunea dintre PDL si PNL, Vasile Blaga l-a felicitat pe fostul presedinte liberal Crin Antonescu pentru aceasta alianta.

"Daca ne referim la ultimele doua luni, mai ales dupa europarlamentare, cand ne-a fost foarte clar ca separate nu putem invinge acest colos care este PSD-ul, daca nu am fi inceput negocierile nu era bine.

Sub ce nume vor intra in cursa pentru presedintie PNL si PDL

Pe parcurs am vazut o determinare totala, iar reactia pozitiva a romanilor m-a bucurat enorm. Il felicit pe domnul Antonescu. Ne-am intalnit si am vazut o determinare extraordinara de ambele parti.

Eram convins dupa prima sedinta ca nu e bine sa ne oprim doar la o alianta. Si asta pentru ca aliantele sunt facute impotriva cuiva. Mult mai putin au fost facute pentru romani, pentru interesul fiecarui cetatean", a mai afirmat presedintele PDL, in emisiunea de miercuri seara.

F.N.

#Vasile Blaga Alianta Crestin Liberala, #Vasile Blaga Antonescu fuziune PNL , #presedinte PDL