Blaga, despre despartirea lui Basescu de PDL: Nu stiu sa piarda!

Sambata, 23 Martie 2013, ora 22:01
6475 citiri
Blaga, despre despartirea lui Basescu de PDL: Nu stiu sa piarda!

Vasile Blaga a comentat relaxat anuntul facut de Traian Basescu potrivit caruia seful statului se desparte definitiv de PDL. "Respect, ca de fiecare data, declaratia domnului presedinte", a spus liderul PDL, la iesirea de la sedinta Colegiului Director al PDL.

"Remarc ca nu stiu sa piarda!", a adaugat acesta, dand de inteles ca se refera nu numai la presedinte, ci la toti sustinatorii Elenei Udrea.

Vasile Blaga a comentat declaratia presedintelui potrivit careia de acum incolo nici el nu va mai fi o "piatra de moara" pentru PDL, si nici PDL nu va mai fi o piatra de moara pentru el.

Blaga a castigat sefia PDL la mustata. Udrea contesta rezultatul

Basescu, dupa victoria lui Blaga: Adio, PDL! Ne-am despartit definitiv! (Video)

"Nu inteleg cand am fost o povara", a spus Blaga, reamintind ca PDL a fost alaturi de Traian Basescu si la referendumul pentru suspendare din 2007 si la alegerile prezidentiale din 2009.

"Si asta-vara, la 40-45 de grade, am fost langa statul de drept si domnia sa", i-a reamintit Vasile Blaga lui Traian Basescu despre sustinerea acordata la cel de-a doua tentativa de suspendare.

"Lucrurile sunt clare. Batalia noastra este cu USL!", a mai sustinut presedintele PDL, completand ca tot efortul militantilor democrat-liberali se va da cu actuala Putere, iar prima confruntare va fi in 2014, la alegerile europarlamentare.

Intrebat de jurnalisti daca le va oferi un loc in conducerea PDL contracandidatelor sale, Elena Udrea si Monica Macovei, Blaga a spus ca nu asa se pune problema, nimeni nu ofera nimic, ci oricine se poate inscrie in competitia care va avea loc la CNC-ul de peste doua saptamani.

"Cei mai buni vor fi alesi!", a punctat Blaga, subliniind ca este nevoie de o conducere a PDL puternica, pentru a se opune cu succes USL.

Vasile Blaga a inceput sa rada cand jurnalistii au insistat cu intrebari legate de declaratia de adio a presedintelui.

"A fost suficient de clar. Domnia sa a spus adio partidului, a spus ca nu doreste sa fim pentru domnia sa piatra de moara si ca nici domnia sa sa nu fie pentru noi(...) Repet, nu cred ca vreodata in istoria noastra am fost o piatra de moara pentru domnul presedinte", a mai declarat Vasile Blaga, intorcandu-se si plecand.

Citeste si:
Drulă despre schimbarea sistemului de impozitare: ”Dacă o singură taxă crește, guvernul securisto-socialist trebuie să-și dea demisia”
Drulă despre schimbarea sistemului de impozitare: ”Dacă o singură taxă crește, guvernul securisto-socialist trebuie să-și dea demisia”
Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, spune pe rețelele sociale că azi are loc o întâlnire despre schimbarea sistemului de impozitare. ”Coaliția sărăciei se întâlnește...
Cifre înspăimântătoare privind consumul de droguri în România. Peste un milion de consumatori ocazionali
Cifre înspăimântătoare privind consumul de droguri în România. Peste un milion de consumatori ocazionali
Ministrul Familiei, Gabriela Firea a prezentat, luni, într-o postare pe Facebook, cifrele privind consumul de droguri în rândul tinerilor, arătând că în România, cifrele oficiale sunt...