Blaga, despre o candidatura la Cotroceni: De ce nu?

Marti, 29 Ianuarie 2013, ora 11:50
2097 citiri
Blaga, despre o candidatura la Cotroceni: De ce nu?
Foto: Arhiva

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat luni seara ca, daca partidul va hotari prin alegeri interne ca el trebuie sa candideze la Presedintie, ar onora aceasta sustinere, mentionand ca deocamdata nu s-a discutat aceasta posibilitate.

Intrebat daca prezidentiabilul PDL trebuie sa fie si presedintele partidului, pedelistul a spus ca "se poate si da si nu. Nu este obligatoriu".

La intrebarea daca se vede in postura de candidat la Presedintie si daca i-ar placea, Blaga a raspuns afirmativ.

"Daca asta vor hotari alegerile interne si va dori partidul, de ce nu? Dar asta nu inseamna ca am avut discutii. Va dati seama ca daca m-as bucura de increderea partidului, bineinteles ca as onora-o si as face tot ce pot eu, cat mai bine pot eu din acest punct de vedere. Dar nu suntem inca in aceasta situatie.

Eu am mai spus: in acest partid nu exista functii de dat. In acest partid, functiile ti le castigi prin votul colegilor tai", a sustinut presedintele democrat-liberalilor, invitat la B1 TV.

Blaga, de acord cu alegeri interne pentru desemnarea prezidentiabilului in PDL

Pe de alta parte, intrebat daca va candida din nou pentru sefia PDL, Blaga a admis acest lucru. "In acest moment, spun ca da. Pe de alta parte, spun un lucru si eu cred in el: daca cineva ma va convinge ca este solutia si mai buna pentru partid si in acelasi timp este o solutie foarte buna si pentru candidat la prezidentiale, eu sunt cel care ii face campanie interna in partid!", a afirmat el.

Blaga a mentionat ca inca nu este convins de nimeni ca poate conduce PDL in locul lui. "Eu am invatat sa nu fiu de acord nici cu un anume 'misecuvinism', destul de pregnant la multi dintre colegi - 'Mie mi se cuvine, mie mi se cuvine'.

Dar nu ti se cuvine nimic pana la urma! Ti se cuvine munca si iar munca pana cand partidul va spune 'Da, tu ne reprezinti'. De aceea, am fost de acord si la o intrebare care mi s-a pus, ca sunt absolut de acord cu alegeri interne in partid pentru desemnarea candidatului la prezidentiale", a mai aratat liderul PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Blaga candidat Presedintie, #Blaga candidat sefia PDL, #Blaga candidatura PDL presedinte , #presedinte PDL