Blaga, despre suspendare: Am emotii, unora Dumnezeu le-a intunecat mintile

Vineri, 06 Iulie 2012, ora 17:07
1594 citiri
Blaga, despre suspendare: Am emotii, unora Dumnezeu le-a intunecat mintile

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, ca el nu face niciun fel de pronosticuri in astfel de situatii precum suspendarea lui Traian Basescu, dar are emotii pentru ce se va inampla astazi, intrucat "unora Dumnezeu le-a intunecat mintile".

"In fata unor situatii de acest gen, ca si in general inaintea oricaror evenimente care pun in pericol statul de drept, nu poti sa nu ai emotii, ca unora Dumnezeu le-a intunecat mintile", a raspuns Blaga intrebat daca are emotii inainte de sedinta de plen in care se va vota suspendarea sefului statului.

Presedintele PDL a spus ca parlamentarii democrat-liberali vor merge in sala si "vom vota impotriva suspendarii, normal". In context, Blaga a reiterat ca a discutat atat cu liderul UDMR Kelemen Hunor, cat si cu presedintele UNPR Gabriel Oprea si ca acestia i-au spus ca nu vor vota suspendarea.

In schimb, "in grupul minoritatilor parerile sunt impartite", a precizat Blaga, adaugand ca a discutat in acest sens si cu Varujan Pambuccian.

Blaga: Romania, zguduita de rafuiala intre USL si statul de drept - Retrageti imediat abuzurile! (Video)

Vasile Blaga a acuzat USL ca a rasturnat ordinea de drept din Romania si a cerut premierului Victor Ponta sa retraga imediat modificarile abuzive facute in ultimele zile. Blaga a declarat ca USL se pregateste sa impinga tara in anarhie si a sustinut ca suspendarea presedintelui a fost pusa la cale "in baza unor minciuni".

"Victor Ponta sustine in continuare ca in Romania are loc un conflict intre presedinte si Parlament. Nimic mai neadevarat, societatea romaneasca e zguduita de rafuiala intre USL si statul de drept.

Victor Ponta trebuie sa isi recunoasca faptele. Ii reamintim lui Victor Ponta ca a restrans drepturile Curtii Constitutionale, a inlaturat Avocatul Poporului, a confiscat Monitorul Oficial, a blocat sau acaparat institutiile care ii stateau in cale. Toate pentru a-si aduce statul sub control si a impiedica aplicarea legii", a mai spus Vasile Blaga.

Kelemen Hunor: Luam in calcul sa fim prezenti si sa votam la suspendare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca parlamentarii Uniunii iau in calcul sa voteze la suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Raspunzand unei intrebari a unui jurnalist, miercuri, referitoare la un posibil vot al parlamentarilor UDMR in cazul suspendarii presedintelui, Kelemen Hunor a afirmat ca "luam in calcul sa fim prezenti si sa votam". In plus, presedintele UDMR a spus ca "sunt foarte multe motive" pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Blaga emotii suspendare Basescu, #Vasile Blaga suspendare Traian Basescu, #UDMR suspendare Traian Basescu, #minoritati suspendare Traian Basescu, #USL suspendare presedinte, #PDL suspendare Basescu , #presedinte PDL