Blaga il contrazice pe MRU: Basescu este un model

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 14:31
3227 citiri
Blaga il contrazice pe MRU: Basescu este un model
Foto: Digi 24

Presedintele PDL Vasile Blaga este de parere ca presedintele Traian Basescu reprezinta "un model", deoarece a salvat PD in 2001. Totodata, liderul democrat-liberal a precizat ca USL "continua planul de confiscare a Romaniei".

"Traian Basescu este un om care a facut extrem de multe pentru partidul nostru. Este un om care, daca nu ar fi avut curajul sa ia conducerea partidului, la conventia din mai 2001, nu stiu daca noi am mai fi existat. Din acest punct de vedere, da, este un model", a spus Vasile Blaga, joi, in cadrul unei conferinte de presa.

MRU: Traian Basescu nu este un model

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu considera ca Traian Basescu este un presedinte bun, insa nu reprezinta un model. "Traian Basescu este reprezentativ pentru generatia din care face si este un foarte bun presedinte. Nu este insa un model, oamenii politici nu trebuie sa fie neaparat modele", a declarat MRU, joi seara, intr-o emisiune televizata.

"USL isi continua planul de confiscare a Romaniei"

In alta ordine de idei, liderul PDL a facut si o analiza a primelor sapte luni de guvernare USL, apreciind ca Uniunea "isi continua planul de consfiscare a Romaniei, intregul aparat al USL se ocupa cu asta".

"In conceptia lor, o Romanie saraca este mult mai usor de controlat decat una prospera. De 7 luni de zile nu au creat niciun loc de munca. Ne vom apropia de 100.000 de locuri de munca pierdute", a precizat Vasile Blaga.

Acesta a mai spus ca USL "se tine din scandal in scandal" si ca "au pus la punct actiunea de boicot a lucrarilor din Consiliul European".

"Ieri (miercuri - n.red.), un coleg politic al domnului Ponta - cancelarul austriac - ii spunea raspicat: 'Nu ai dreptul moral si nu este bine sa uzezi de dreptul de veto'", a afirmat presedintele democrat-liberal.

"In presa functioneaza ordonanta Voiculescu"

Senatorul PDL a facut referire si la ordonanta de guvern care modifica Legea audiovizualului, apreciind ca "in presa functioneaza deja ordonanta Voiculescu, cu alte cuvinte pot sa faca ce doresc, sa balacareasca pe cine doresc in saptamanile urmatoare".

Nu in ultimul rand, presedintele PDL a amintit si despre campania electorala si despre scorul partidului sau si al ARD in sondaje, mentionand ca "94 la suta din votantii PDL stiu ca suntem in ARD".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Vasile Blaga Traian Basescu model, #Vasile Blaga ordonanta CNA Voiculescu, #Vasile Blaga Guvern USL , #presedinte PDL