Blaga insista pentru o dezbatere cu Ponta: Vezi ce ii spune premierului seful PDL

Vineri, 30 Noiembrie 2012, ora 18:45
2689 citiri
Blaga insista pentru o dezbatere cu Ponta: Vezi ce ii spune premierului seful PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, copresedinte al Aliantei Romania Dreapta, ii reaminteste premierului Victor Ponta ca pe 9 decembrie nu se alege premierul Romaniei, ci reprezentantii romanilor in Parlament, asa ca il pofteste din nou sa participe la o dezbatere publica.

Blaga a reluat, vineri, invitatia adresata liderului USL, Victor Ponta, de a se infrunta intr-o dezbatere problemele economice si sociale importante ale Romaniei, dupa ce acesta a replicat ca s-ar vedea "oricand" la o dezbatere cu acesta, daca presedintele PDL va fi desemnat oficial candidat la functia de premier din partea ARD.

"Ii reamintesc domnului Victor Ponta ca suntem intr-o competitie electorala pentru alegerea reprezentantilor romanilor in Parlament si nu intr-un concurs pentru alegerea primului ministru. Este un moment in care partidele politice vin in fata electoratului cu proiectele lor pentru dezvoltarea Romaniei pentru urmatorii patru ani", spune Blaga, intr-un comunicat remis redactiei Ziare.com.

"De aceea, daca domnul Victor Ponta mai este presedintele PSD si copresedinte al USL, atunci il astept sa vina la o dezbatere publica directa in care sa punem fata in fata programele ARD si USL pentru dezvoltarea Romaniei. Repet, il las pe Victor Ponta sa stabileasca temele si conditiile dezbaterii", incheie Blaga.

Anterior, Blaga il invitase pe prim-ministrul Victor Ponta la o dezbatere directa pe probleme de actualitate privind situatia economica si sociala a Romaniei.

"Il invit din nou pe domnul Victor Ponta la o dezbatere deschisa si aplicata pe problemele importante ale Romaniei, prezente si viitoare. Il las pe domnia sa sa stabileasca temele de discutie si conditiile intalnirii. Sper ca Victor Ponta nu va evita si de aceasta data o discutie directa, fata in fata, astfel incat romanii sa poata vedea ce solutii si ce proiecte propune fiecare", a afirmat Vasile Blaga.

Acesta a apreciat ca, "daca nici de aceasta data domnul Ponta nu va da curs invitatiei si nu va accepta confruntarea de idei, cred ca va fi clar pentru toti romanii ca promisiunile pe care le face USL in aceasta campanie electorala nu sunt altceva decat o colectie de minciuni".

Blaga il invita pe Ponta la dezbatere publica - vezi ce a raspuns premierul

Ponta i-a raspuns lui Vasile Blaga, declarand ca ar participa "oricand" la o dezbatere cu acesta, cu o singura conditie: ca acesta sa se prezinte la dezbatere in calitate de candidat la functia de premier din partea ARD.

"Oricand, oricand. Daca domnul Blaga este desemnat oficial candidatul la functia de prim-ministru al ARD, merg. Eu speram sa ma intalnesc cu Videanu, e o placere ca un procuror sa se intalneasca cu un mare hot. Daca domnul Blaga este desemnat de structurile ARD candidatul pentru functia de prim-ministru, ma intalnesc in dezbateri", a spus Ponta, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Arad.

A.I.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vasile Blaga invitatie dezbatere Victor Ponta, #Blaga dezbatere Ponta , #presedinte PDL