Blaga: Mai multi din PDL m-au sfatuit sa am discutia cu presedintele Basescu

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 12:33
986 citiri
Blaga: Mai multi din PDL m-au sfatuit sa am discutia cu presedintele Basescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca mai multi "mesageri" din partid l-au sfatuit sa aiba discutia cu presedintele Traian Basescu despre unificarea dreptei.

Vasile Blaga a fost intrebat, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PDL, daca el a solicitat sa aiba o intalnire cu seful statului.

"Hai sa nu spunem cum a fost cu solicitarea! Adica, dupa ce primesti mai multi mesageri sfatuindu-te sa ai astfel de discutie, am avut-o, ceea ce nu m-a deranjat", a raspuns presedintele PDL, adaugand ca identitatea "mesagerilor", membri PDL, este "problema" sa.

Blaga a subliniat ca pozitiile democrat-liberalilor nu ar trebui sa mire pe nimeni.

Blaga: Vom fi al doilea partid din tara

"Am avut o discutie cu domnul presedinte. Pozitiile PDL nu ar fi trebuit sa mire pe nimeni, adica candidatura la alegerile europarlamentare singuri si discutii dupa aceste alegeri. Nimic nou", a indicat liderul PDL.

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca, in urma cu trei saptamani, a fost sunat de presedintele PDL, Vasile Blaga, cu care s-a si intalnit pentru a discuta despre unificarea dreptei politice.

"Acum vreo trei saptamani m-a sunat Vasile Blaga. Am avut o discutie cu el. Nu am putut sa organizez discutia imediat. A sunat intr-o luni si ne-am putut intalni joi. Am intrebat care este subiectul: 'pai, ce facem cu dreapta?'. Si i-am spus parerea mea. Parerea mea este ca unificarea (dreptei - n.r.) trebuie facuta inainte de europarlamentare. De ce? Pentru a se obtine in mod garantat un rezultat apropiat de cel al PSD-ului", a afirmat seful statului, la B1 TV.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: AGERPRES