Blaga: Monica Macovei se exclude singura din partid

Miercuri, 06 August 2014, ora 13:24
2284 citiri
Blaga: Monica Macovei se exclude singura din partid
Foto: Arhiva (Alba24.ro)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca Monica Macovei "se exclude singura din partid" prin candidatura ei la prezidentiale, precizand ca nu da pe "nimeni afara" din partid, dar ca altii "se dau afara".

"Noi nu dam afara pe nimeni din PDL, dar altii se dau afara in momentul in care ai o candidatura in afara partidului. Automat te pui in afara partidului, decizia ii apartine", a spus Blaga, adaugand: "Se exclude singura, nu trebuie sa exclud. Eu nu am dat afara din partid pe nimeni! Eu am adus oameni in partid, pur si simplu se exclude singura daca (sic!) candideaza, nu trebuie sa o dam afara. E in afara partidului, articolul cred ca este 20 litera b, ne uitam. Nu trebuie sa votam, e simplu ca buna ziua".

Monica Macovei candideaza la Presedintia Romaniei

"Nici nu ma tem, nici nu ma bucur" de candidatura Monicai Macovei, "este libera sa faca acest lucru", a declarat si presedintele PNL, Klaus Iohannis.

"Un anunt pe Internet e una, inscrierea in cursa electorala este altceva", a precizat Iohannis.

Presedintele PNL a spus ca nu se teme de plecari din PDL si PNL, dar daca se va continua asa este posibil sa existe 20 de candidati "pe dreapta" la prezidentiale. Klaus Iohannis nu crede ca Monica Macovei va lua din voturile candidatului ACL la prezidentiale.

Basescu, despre Macovei: N-o sustin la prezidentiale, a fost necinstita cu mine

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anuntat, intr-un mesaj video postat pe site-ul www.macoveipresedinte.ro, ca va candida la Presedintie, mentionand ca este nemultumita de optiunile de vot oferite si ca aceste optiuni impuse de partide nu au fost testate in nicio batalie electorala nationala.

Citește și:
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 5 februarie, că nu există motive de îngrijorare din cauza embargoului asupra motorinei ruseşti pentru că toţi marii importatori de pe...
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
Fostul preşedinte al Pakistanului, generalul Pervez Musharraf, a murit, după o lungă boală, la Spitalul American din Dubai, potrivit unui comunicat al armatei pakistaneze. Într-o...