Blaga: MRU este cel mai bine plasat candidat al dreptei pentru prezidentiale

Miercuri, 29 August 2012, ora 22:02
2619 citiri
Blaga: MRU este cel mai bine plasat candidat al dreptei pentru prezidentiale

Daca ar avea loc alegeri prezidentiale in urmatoarele zile, Mihai Razvan Ungureanu ar fi propunerea Aliantei de Centru-Dreapta si, implicit, a PDL, pentru functia de presedinte al Romaniei. Declaratia a fost facuta de liderul democrat-liberal Vasile Blaga.

"Va candida cel mai bine plasat dintre membrii Aliantei in momentul de fata. In momentul asta, are patru puncte in fata (lui Vasile Blaga - n. red.) domnul Ungureanu", a dezvaluit liderul democrat-liberal, miercuri seara, invitat la Realitatea Tv.

Presedintele PDL crede ca partidul sau si Alianta de Centru-Dreapta au mai multa experienta, dupa referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, "dar timpul este aspru cu noi".

Intrebat daca vrea sa candideze la presedintie, Vasile Blaga a raspuns "sigur", dar cu conditia sa fie cel mai bine plasat candidat al ACD, in momentul desfasurarii alegerilor prezidentiale, despre care afirma ca scrutinul va avea loc la termen, in 2014.

Blaga: Guvernarea USL, un dezastru pentru Romania. Calea noastra este dreapta

Ce cuprinde manifestul Aliantei de Centru Dreapta (Video)

Vorbind despre Alianta de Centru-Dreapta, presedintele PDL a explicat ca, la nivel de copresedintie, toti cei cinci lideri ai aliantei sunt pe aceeasi pozitie.

"Ce va avea in spate domnul Neamtu, atatea candidaturi va avea. Aici nu e pe date, e pe luate", a spus Blaga, referindu-se la liderul Noii Republici, Mihail Neamtu. Totodata, democrat-liberalul a subliniat ca tine la partidul sau si la oamenii sai, dar ca este constient ca era necesara aceasta constructie.

Nu in ultimul rand, Vasile Blaga a afirmat ca lectia referendumului l-a schimbat pe Traian Basescu, fata de momentul ianuarie 2010, imediat dupa inceperea celui de-al doilea mandat de presedinte, dar si ca "ar fi cea mai mare greseala pentru toata lumea o vanatoare de oameni politici nevinovati".

Citeste si:
Bani din elicopter: algoritmul de împărțire a fondurilor din Programul Saligny - RAPORT Expert Forum
Bani din elicopter: algoritmul de împărțire a fondurilor din Programul Saligny - RAPORT Expert Forum
Expert Forum spune că a citit proiectul de ordin de ministru care reglementează normele de aplicare a OUG privind Programul Saligny, iar aspecte esențiale semnalate de ONG nu au fost rezolvate....
Salariul minim ar putea crește cu 8% în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu
Salariul minim ar putea crește cu 8% în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu
Premierul Florin Cîţu a declarat joi, 16 septembrie, că intenţionează să le propună patronatelor o creştere a salariului minim de 8% începând cu 1 noiembrie sau 1 decembrie. "Discutăm...
Sursa: Ziare.com