Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Blaga, nemultumit de discutia despre descentralizare: Dragnea pune caruta inaintea cailor

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 12:38
1717 citiri
Blaga, nemultumit de discutia despre descentralizare: Dragnea pune caruta inaintea cailor
Foto: Arhiva

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, luni, ca parlamentarii PDL vor participa la discutiile cu vicepremierul Liviu Dragnea pe tema descentralizarii, dar a spus ca Dragnea, "ca de obicei, pune caruta inaintea cailor" si a transmis PDL doar o lista cu anumite institutii pe care vrea sa le transfere.

"Colegii mei vor participa la aceste discutii, chiar daca domnul Dragnea ne-a transmis doar o lista cu intentia fata de anumite institutii pe care vrea sa le transfere catre administratiile judetene in special. Dansul, ca de obicei, pune caruta inaintea cailor", a spus Blaga.

Presedintele PDL a mai spus, referitor la intalnirea cu Dragnea, ca acesta nu doreste sa discute despre problemele cetatenilor si de ce trebuie descentralizare si doreste sa transfere doar autoritatile.

Guvernul a decis cand isi asuma raspunderea pe descentralizare

"Nu discutam aici de problemele cetatenilor, de ceea ce urmarim prin descentralizare, de ce vrem decizia aproape de cetatean, de ce vrem servicii publice mai bune la preturi cat mai mici pentru cetatean, nu, dansii doresc sa transfere doar autoritatile. Nici nu stiu daca sunt macar insotite de resurse financiare (...). Asta e toata treaba si o vor spune colegii la intalnirea care va avea loc la 17:30", a mai spus Blaga.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, ca va avea, luni dupa-amiaza, o intalnire cu parlamentarii PDL sa discute proiectul Legii descentralizarii, la cererea sa. Intrebat, sambata, la Cluj-Napoca, de catre jurnalisti, cand va avea loc o intalnire cu parlamentarii PDL pentru Legea descentralizarii, asa cum ceruse senatorul democrat-liberal Alin Tise, Liviu Dragnea a spus ca el a solicitat o astfel de discutie si a convenit cu PDL ca intalnirea sa aiba loc luni dupa-amiaza.

Cum se traduce descentralizarea propusa de UDMR pentru Romania

"Nu mi-au cerut ei o intalnire, eu am solicitat o intalnire, pentru ca vrem sa avem intalniri cu toate grupurile parlamentare. Am convenit pentru luni, la ora 17,30 cu PDL. Nu cred ca vor fi foarte greu de convins cei de la PDL ca proiectul Legii descentralizarii este bun, pentru ca, din cate stiu eu, majoritatea grupului PDL sustine descentralizarea. Cel putin declarativ, ani de zile au sustinut-o", a spus Dragnea.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Dragnea Blaga descentralizare, #Blaga atac Dragnea descentralizare, #Blaga descentralizare transfer autoritati , #presedinte PDL
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Mi se pare firesc ca nimeni nu il baga in seama pe