Blaga: Pentru Presedintie ne batem cu Ponta. Antonescu e prea obosit, se antreneaza de patru ani

Sambata, 26 Octombrie 2013, ora 15:56
614 citiri
Blaga: Pentru Presedintie ne batem cu Ponta. Antonescu e prea obosit, se antreneaza de patru ani

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Arad, ca partidul se va bate pentru Presedintia Romaniei cu Victor Ponta, nu cu liderul PNL, Crin Antonescu, care "se pregateste de patru ani", iar "cand te antrenezi prea mult intri obosit pe teren".

Prezent la Consiliul de coordonare judetean al PDL Arad, in care va fi aleasa noua conducere, presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, referitor la candidatul partidului la Presedintia tarii, ca spera sa fie aleasa cea mai buna varianta, pentru a putea atrage electoratul de dreapta.

Blaga a spus ca oricine va deveni candidatul partidului la Presedintie, acesta va fi sustinut, iar toti cei din PDL "se vor alinia in spatele sau".

Liderul democrat-liberal a spus ca viitorul candidat al partidului se va "bate" cu Ponta pentru Presedintia Romaniei.

MRU: Alianta DA va avea candidat la alegerile prezidentiale din 2014

"Speram sa-l alegem pe cel mai bun si sa convinga toata dreapta romaneasca, sa ne putem bate cu Ponta, pentru ca noi cu Ponta ne vom bate, nu cu Antonescu. Crin Antonescu se pregateste de patru ani, dar stiti cum e, cand te antrenezi prea mult, intri obosit pe teren", a spus Blaga.

In septembrie, presedintele PNL, Crin Antonescu, declara ca premierul Victor Ponta a dus o "viata buna" pana acum cu el si cu PNL, deoarece au fost un "partener ireprosabil" din punct de vedere politic, mentionand ca liberalii nu sustin PSD pentru ca le-ar tremura "chiloteii la prezidentiale".

Deutsche Welle: Decaderea alegerilor prezidentiale

Totodata, Antonescu afirma ca nu a solicitat garantii de la PSD referitoare la faptul ca va ramane candidatul USL la prezidentiale.

La randul sau, presedintele PSD, premierul Victor Ponta, spunea ca afimatia liderului PNL Crin Antonescu privind faptul ca nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidentiale nu este "cea mai desteapta strategie", iar PSD nu il va sustine "cu forta" daca acesta va lua o decizie in acest sens.

Citeste si:
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Fostul primar al Oradei, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, este văzut de mulți drept unul dintre cei mai valoroși liberali. Unii merg mai departe și îl văd...