Blaga: Ponta e in stare sa suspende doua ore si Codul Penal, sa-i scape pe Mazare si pe Duicu

Miercuri, 03 Septembrie 2014, ora 20:11
2718 citiri
Blaga: Ponta e in stare sa suspende doua ore si Codul Penal, sa-i scape pe Mazare si pe Duicu
Foto: hartapoliticii.ro

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca premierul Victor Ponta este in stare sa suspende si Codul Penal cateva ore pentru a-i salva pe Nicusor Constantinescu, Radu Mazare sau Adrian Duicu, asa cum a suspendat legea alesilor locali.

Blaga a fost prezent, miercuri, la deschiderea Scolii de vara a pensionarilor si a varstei a treia din PDL, care se desfasoara la Mamaia, in discursul sau, liderul democrat-liberalilor afirmand ca premierul Victor Ponta nu are ce cauta in fruntea tarii.

Ponta: Blaga si Iohannis, "Pacala si Tandala", doi politruci care nu inteleg nimic

"Acum omul asta a suspendat pentru 45 de zile legea alesilor locali. Omul asta va fi in stare sa suspende pentru doua ore si Codul Penal, sa-l scape pe Nicusor de pe aici de la Constanta si pe Mazare tot de pe aici de la Constanta si pe Duicu, care a fost in biroul sau ca sa-si puna gealatii sefi la politia nationala, sefi la parchete pe la Craiova. Astfel de om nu are ce cauta in fruntea Romaniei si nu are ce cauta pentru ca nenoroceste aceasta tara", a afirmat Vasile Blaga.

El l-a acuzat pe Victor Ponta ca teleguverneaza, ca este copilot si nu sta cu mana pe volan, iar toata energia o consuma la claxon.

"Nu avem dreptul sa lasam aceasta tara pe mana acestui mincinos national care este Victor Ponta. Eu va spun de vreo trei ani de zile, omul asta minte cum respira, mai nou minte de doua ori pe zi. Mai tineti minte acum cateva luni de zile dimineata iesea victorios pe televiziuni, el teleguverneaza, toata energia o baga in claxon, el e copilot, nu tine mana pe volan si va spunea si le spunea ca a marit cu 60 de lei pensiile la vreo 234 de mii de oameni. De fapt, acest om uitase sa spuna sau mintise ca din cauza incompetentei lui si a ministrului Muncii gresisera calcularea pensiilor la acesti oameni", a declarat Blaga la deschiderea scolii de vara.

Acest eveniment se desfasoara miercuri si joi la un hotel din Mamaia.

#Vasile Blaga scoala de vara, #Vasile Blaga legea alesilor locali, #Vasile Blaga Victor Ponta teleguvernare , #presedinte PDL