Blaga: Prima discutie cu Antonescu, la discursul lui Biden. In PMP sunt cu mitralierele pe masa

Marti, 27 Mai 2014, ora 21:26
4673 citiri
Blaga: Prima discutie cu Antonescu, la discursul lui Biden. In PMP sunt cu mitralierele pe masa
Foto: Realitatea Tv

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca prima discutie cu liderul liberal Crin Antonescu referitoare la o unificare a dreptei a avut loc odata cu discursul sustinut de vicepresedintele SUA Joe Biden la Palatul Cotroceni.

"Prima data ne-am intalnit la discursul domnului vicepresedinte Biden, la Cotroceni si, atunci - 'Hai sa discutam', nu eram singuri, eram cu dl Predoiu, cu dna Macovei", a spus Vasile Blaga, invitat la Realitatea Tv.

PDL si PNL incep negocierile. Blaga: Fuziune? Mi-as dori si maine dimineata

Liderul democrat-liberal a afirmat ca PSD, "partidul-stat, e in stare sa pesedizeze Romania".

"In perspectiva, va trebui sa ajungem, dupa alegerile din 2016, la un foarte puternic partid de centru-dreapta", a subliniat senatorul PDL, explicand ca nu se poate realiza o fuziune in curand intre partidele de dreapta deoarece "aliantele aduc mai multe voturi decat fuziunile".

"E mai greu pe dreapta, pentru ca cei de pe dreapta vorbesc de munca, iar pe stanga sunt categorii mai dependente de stat", a mai sustinut Vasile Blaga.

PMP, dupa alegeri: Udrea l-ar sustine pe Antonescu la prezidentiale, Papahagi vrea sefia partidului

Acesta a mentionat ca nu au existat tatonari PDL - PMP si ca n-au mai fost discutii cu Elena Udrea inainte de data limita pentru depunerea candidaturii pentru europarlamentare, adaugand ca, daca PNL si PDL se vor intelege, "ceilalti vor veni la discutii".

"Vad ca in PMP sunt cu mitralierele pe masa. Sa-si rezolve ei problemele lor, noi vom discuta cu PMP", a mai afirmat presedintele PDL.

Vasile Blaga a comentat declaratiile facute de Victor Ponta, marti, de la Bruxelles, remarcand ca acesta "isi face griji deja, zambind".

Ponta, despre demersul dreptei: Cel mai pozitiv scenariu. Sa nu rateze unificarea, ca ar fi pacat

"Vroia sa dea o foarte mare lovitura, isi pusese consilierii sa plaseze pe piata analize mincinoase, comentatori si dintr-o data e 37 la suta. Dl Ponta a pierdut 900.000 de voturi, el si PSD, din 2012 si pana acum. E un an electoral, candideaza, dar va avea mari surprize", a explicat liderul democrat-liberal.

Nu in ultimul rand, acesta a afirmat ca una dintre caracteristicile viitorului presedinte este sa arate respect "pentru cei care sunt cu adevarat in nevoi, nu tu stat, Guvern, sa duci sute de mii de romani in situatia de a fi dependenti de tine".

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Vasile Blaga unificare dreapta, #Blaga unire dreapta PMP, #PDL PNL unificare dreapta , #presedinte PDL