Blaga se increde in sinceritatea lui Udrea: Nu e interesata de alt partid

Joi, 08 August 2013, ora 08:32
1680 citiri
Blaga se increde in sinceritatea lui Udrea: Nu e interesata de alt partid
Foto: Digi 24

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat, inca o data, miercuri seara faptul ca Elena Udrea ramane in PDL, aceast lucru avand loc dupa ce deputatul a fost acuzat de duplicitate de Cezar Preda.

"Am avut o discutie foarte sincera cu Elena Udrea. A discutat si cu ceilalti colegi apoi. Si-a declarat devotamentul fata de partid, a spus ca nu o intereseaza o alta constructie politica.

I-am spus si eu ca anumite declaratii pe care le-a facut au nemultumit si ca a si primit reactiile unor alti colegi, lucru care pe mine nu ma bucura. Lucurile astea trebuie discutate in interiorul partidului. Nu am niciun motiv sa nu cred in sinceritatea ei", a declarat Vasile Blaga la Digi 24.

Reactia la care se refera Blaga este cea a vicepresedintelui PDL Cezar Preda, care a declarat, vineri, la RFI, ca tine de Elena Udrea sa iasa din duplicitate si sa decida daca ramane in PDL sau pleaca la Miscarea Populara, aratand ca aceasta nu este previzibila si ca este important sa se limpezeasca apele, pentru ca oamenilor nu le plac duplicitarii.

Udrea: Conducerea PDL, preocupata mai mult de mine decat sa critice USL

Vasile Blaga a spus in urma cu cateva zile ca "ipocrizia nu poate fi dusa la maximum", iar acum a tinut sa precizeze ca nu s-a referit la o persoana anume.

"Nu m-am referit la cineva anume. Si am vazut o dezinformare crasa intr-un cotidian, referitoare la existenta unei liste negre a PDL si erau Elena Udrea sau Theodor Paleologu. Domnul Paleologu, ca un copil, s-a si grabit sa raspunda fara sa intrebe colegii din Biroul Permenent National.

Nici pe departe. Noi am discutat foarte deschis. Grija noastra esentiala este PDL nu altceva. Modul in care reusim sa reintram in inimile romanilor, modul in care ne manifestam ca principal partid de Opozitie", a adaugat acesta.

#Blaga Udrea ramane PDL, #Blaga Udrea PDL, #Udrea PDL Miscarea Populara, #Elena Udrea PDL, #Elena Udrea Vasile Blaga , #presedinte PDL