Blaga: Tariceanu e "solist". Poate il propune PSD la sefia Senatului (Video)

Luni, 10 Martie 2014, ora 12:35
1628 citiri
Blaga: Tariceanu e "solist". Poate il propune PSD la sefia Senatului (Video)
Foto: B1TV

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca senatorii democrat-liberali vor vota impotriva oricarei propuneri facute de PSD pentru sefia Senatului. Locul a ramas liber dupa ce, martea trecuta, Crin Antonescu a decis sa demisioneze.

"Vom vota impotriva oricarei propuneri care vine din partea PSD!", a declarat Blaga, inainte de sedinta saptamanala a conducerii PDL.

Intrebat daca senatorii PDL vor vota si impotriva lui Calin Popescu Tariceanu, vehiculat pe surse ca favorit la sefia Senatului, Vasile Blaga a raspuns cu o intrebare "Cine il propune?".

"El este solo, e solist. Poate il propune PSD", a adaugat liderul PDL, afirmand ca intr-o atare situatie democrat-liberalii vor vota impotriva.

Intrebat daca PDL va vota o motiune de cenzura initiata de PDL dupa ce Guvernul Ponta isi va angaja raspunderea pe noul program politic ce aduce schimbari programului de guvernare, Vasile Blaga a spus ca nu vrea sa se pronunte inainte de a vedea in Parlament acest program politic.

"Nu stiu daca programul cu care vin maine e cel pe care il stim, e de rasul lumii, poate il vor modifica", a spus Vasile Blaga, reamintind ca PDL nu are numarul necesar de parlamentari pentru initierea unei motiuni de cenzura, dar a initiat o motiune simpla, pe tema descentralizarii, care se dezbate luni in Parlament.

Pe de alta parte, intrebat ce crede despre inscrierea lui Gheorghe Stefan Pinalty, primarul din Piatra Neamt, in Fundatia Miscarea Populara, Vasile Blaga a comentat: "Chiar daca mai taziu, e mult mai bine ca a procedat asa, decat sa stai in interiorul partidului, sa il sabotezi si apoi sa te lauzi".

Gheorghe Stefan Pinalti intra in Fundatia Miscarea Populara

De asemenea, intrebat de jurnalisti ce crede despre faptul ca Elena Udrea se lauda cu racolarile din PDL, Vasile Blaga a spus de doua ori: "N-o bagati in seama!".

Senatul voteaza luni noul presedinte al Senatului, fiecare grup parlamentar avand dreptul sa depuna cate o candidatura.

Dragnea: Nu cred ca PSD il va sustine pe Tariceanu la sefia Senatului sau la prezidentiale (Video)

In timp ce Victor Ponta nu exclude posibilitatea ca senatorul Calin Popescu Tariceanu, care a demisionat saptamana trecuta din PNL, sa candideze din partea PSD, in virtutea protocolului USL, presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea s-a aratat sceptic, spunand ca nu crede ca senatorii PSD vor vota pe cineva din afara partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Blaga Tariceanu Senat, #Gheorghe Stefan Miscarea Populara, #Blaga Udrea PMP , #presedinte PDL