Blaga: Tinerii din PSD, mult mai rai decat cei in varsta. Uitati-va la Ponta, Sova, Duicu, Dragnea

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 17:26
1558 citiri
Blaga: Tinerii din PSD, mult mai rai decat cei in varsta. Uitati-va la Ponta, Sova, Duicu, Dragnea
Foto: Vasile Blaga/Facebook

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca tinerii din PSD sunt mult mai rai decat cei mai in varsta, liderul democrat-liberal dandu-i ca exemplu pe Victor Ponta, Dan Sova, Constantin Duicu sau Liviu Dragnea.

"Avem nevoie de un presedinte care sa va conduca prin fapte, nu prin vorbe si sa scoata discursul politic din mocirla in care se afla astazi. Vedeti ca cei mai tineri pesedisti sunt mult mai rai decat cei mai in varsta. Uitati-va, mai rai, da, copiii facuti tarziu, comparati-i si sa vedeti daca au fost totusi atat de rai si de mincinosi si de fara tupeu cum e Ponta, cum este Sova, cum e Duicu, cum e Dragnea si asa mai departe. Nu au fost", a declarat Blaga, potrivit Mediafax.

El a continuat atacul la presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

"Ca daca tot vorbim de Dragnea, si mai vrea cineva comparatie, mai fac una. De 14 ani conduce Iohannis Sibiul, 14 ani a condus Dragnea Teleormanul. Sibiul, oras occidentalizat, Teleorman - judet parjolit. Despre asta este vorba, ca lacustele. S-a invartit Dragnea si a luat banii de peste tot, indiferent de guvernare, nu au ajuns la oamenii de acolo, si incercati sa verificati infrastructura, la 50 de kilometri de Bucuresti, nu mai departe", a spus Blaga.

"Simt victoria mult mai aproape decat in 2009"

Blaga s-a declarat convins ca ACL va obtine victoria la alegerile prezidentiale, argumentand ca simte victoria "mult mai aproape ca in 2009".

"Nu va fie frica: PSD si Ponta pica!", a adaugat presedintele PDL, potrivit Agerpres. "Ne trebuie un presedinte care sa convinga romanii prin fapte, nu prin vorbe, un presedinte care pana la urma sa scoata discursul politic si politica romaneasca din mocirla in care se afla ea astazi", le-a spus Blaga pensionarilor.

Blaga: Unificarea dreptei putea fi facuta de Basescu si Tariceanu in urma cu 10 ani

El a adaugat ca pentru acest lucru ACL l-a propus ca presedinte romanilor pe primarul Sibiului, argumentand ca Klaus Iohannis a creat zeci de locuri de munca, a eliminat somajul din Sibiu si a adus o serie de investitori.

"Klaus Iohannis a facut mare cinste romanilor si Romaniei cu proiectul Sibiu - Capitala Europeana. Cata cinste face Ponta Romaniei ati vazut numai in ultimele declaratii la adresa secretarului de stat american", a spus ccopresedintele ACL.

Blaga, catre tinerii din ACL: Sa nu simtiti nevoia sa coborati in mocirla

Potrivit lui Blaga, cu Klaus Iohannis se poate lucra bine daca esti om "de cuvant, punctual", si daca "iti duci proiectele pana la capat".

"Daca vrei sa fentezi in acelasi timp si proiectele, si oamenii si timpul, nu lucrezi bine cu Klaus Iohannis", a adaugat liderul democrat-liberalilor.

Vasile Blaga este coordonatorul campaniei prezidentiale a lui Klaus Iohannis. Liderul PDL a condus si campania lui Traian Basescu, la alegerile din 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Vasile Blaga victorie prezidentiale, #Blaga candidat Iohannis, #Blaga alegeri prezidentiale 2014 , #presedinte PDL