Blaga: Udrea nu ar fi ajuns niciodata presedintele PDL. Bine ca a plecat!

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 20:04
3967 citiri
Blaga: Udrea nu ar fi ajuns niciodata presedintele PDL. Bine ca a plecat!
Foto: bzi.ro

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Brasov, ca este bine ca membrii de partid care au parasit PDL au facut-o acum si nu mai tarziu, el sustinand ca, in mare parte, acestia "nu prea au avut treaba cu partidul nici inainte" si au fost deseori in conflict cu PDL.

"Ne asteptam la lucrurile acestea si este bine ca ele s-au intamplat acum si nu mai tarziu. In permanenta am militat pentru unitatea acestui partid. Daca va uitati la cei care au plecat, nu prea au avut treaba cu partidul nici inainte, cei mai multi dintre ei.

Ma supara orice plecare, eu vreau sa vina oameni in partid, dar e mult mai bine ca s-a intamplat acum. Daca ii luati nume cu nume, o sa vedeti ca aproape fiecare dintre colegii care au plecat au fost in conflict cu partidul", a spus Blaga, sambata, intr-o conferinta de presa la Brasov.

Intrebat daca s-a discutat despre faptul ca Theodor Stolojan si Monica Macovei ar trebui "sa faca pasul inapoi", Blaga a precizat: "Va dau cuvantul meu de onoare ca nu au existat asemenea discutii niciodata. Nici oficial, nici neoficial".

Sambata, la Brasov a avut loc sedinta Colegiului Director largit al PDL, de la care au lipsit primarul Clujului, Emil Boc, primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si primarul din Alba Iulia, Mircea Hava.

Elena Udrea a anuntat, joi, ca a demisionat din PDL si s-a inscris in Miscarea Populara.

In urma plecarii acesteia, au trecut de la PDL la PMP parlamentarii democrat-liberali Camelia Bogdaneci, Daniel Geanta, Dragos Gunia, Petru Movila, Adrian Gurzau, Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin.

Blaga: Udrea nu ar fi ajuns nicioadata preseidntele PDL

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Brasov, ca Elena Udrea nu ar fi ajuns niciodata presedinte al PDL si ca "vremea deciziilor in plic a trecut", adaugand: "Bine ca a plecat".

"Nu poti, chiar daca te cheama Elena Udrea si ai anumite modalitati de exprimare, nu poti sa nu tii cont de vointa celor 137.000 de voturi care au desemnat un candidat la alegerile prezidentiale. Ca vrei tu sa fii presedinta de partid, iata, ti-ai rezolvat toate problemele intr-o singura zi. Noi te-am chemat la Brasov sa ne spui de ce ne faci asta, tu ai plecat pe aproape, pe la Sighisoara, te faci acum si presedinta de partid si candidat. Merge de minune. Nu va suparati, dar bine ca a plecat", a spus Blaga, intr-o conferinta de presa.

Blaga a mai sustinut ca in partid s-au schimbat foarte multe lucruri, iar "vremea deciziilor in plic a trecut".

"De aceea, ea (Elena Udrea - n.r.) n-ar fi putut, indiferent cat ar fi insistat, sa fie votata presedintele acestui partid. E bine ca si-a gasit drumul, va fi si presedinta de partid, va candida poate si la prezidentiale. Treaba ei!", a mai spus Blaga.

Sambata, la Brasov s-a desfasurat sedinta Colegiului Director largit al PDL. Tot sambata, la Brasov va avea loc si sedinta Biroului Permanent National al PDL, la care fusese invitata si Elena Udrea, pentru a explica declaratiile sale publice privind deciziile conducerii PDL.

Elena Udrea, care joi a demisionat din PDL si s-a inscris in PMP, a participat, vineri si sambata, la Colegiul National al PMP care s-a desfasurat la Sighisoara.

#Vasile Blaga plecare Elena Udrea PDl, #Vasile Blaga demisie Elena Udrea PDL, #Vasile Blaga demisie Elena Udrea , #presedinte PDL
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Udrea nu ar fi ajuns niciodata presedintele PDL."
Poza Cristiann80
Cristiann80
rank 5