Blaga vrea sa il excluda pe Voinescu din PDL - vezi de ce

Miercuri, 19 Decembrie 2012, ora 08:51
4561 citiri
Blaga vrea sa il excluda pe Voinescu din PDL - vezi de ce
Foto: B1 TV

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, marti seara, ca este posibil ca Sever Voinescu, cel care a demisionat din functia de vicepresedinte PDL, sa fie exclus din partid pentru ca in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare a sustinut-o pe Maria Stavrositu, candidat PP-DD.

"Vom analiza lucrurile. Domnul vicepresedinte al partidului Sever Voinescu a facut campanie electorala pentru doamna Stavrositu impotriva candidatului nostru. In acelasi timp, isi arata surprinderea....Iar domnia sa a spus un lucru foarte simplu: 'Pai am facut pentru un prieten'. Pai ce treaba are asta cu apartenenta la partid, mai mult, la BPN al partidului?", a declarat Blaga la B1 TV.

Acesta sustine ca in urma analizei isi va asuma riscul si va exclude din partid si primarii care au aparut pe afisele contracandidatilor PDL.

"Cu tot riscul, nu mai pot fi de acord sa mai ramana si sa mai si critice oameni care au facut campanie fatisa impotriva noastra. Primari care s-au pus pe bannere cu cei de la USL sau membri ai partidului care au facut campanie pentru altii din afara partidelor. 'Ca suntem prieteni". Pe bune? Prieten iti este partidul, PDL-ul", a continuat liderul PDL.

Inca o demisie in PDL: Sever Voinescu si-a depus mandatul

Sever Voinescu a demisionat pe 14 decembrie din functia de vicepresedinte PDL, motivul invocat fiind rezultatul slab obtinut de partid la alegerile parlamentare.

In aceeasi emisiune de marti seara, Blaga a vorbit si despre urmatoarea Conventie Nationala a PDL si despre un posibil alt presedinte al partidului.

Conventia Nationala a PDL, in luna mai - Blaga ramane presedinte al partidului

"Daca pana la Conventia Nationala din mai unul dintre membrii partidului va demonstra partidului si mie ca este solutia pentru partid, eu ii voi face campanie interna, dar nu la unii care au venit in partid direct ca ministri sau europarlamentari, care nu stiu ce inseamna munca adevarata, nu stiu ce inseamna Opozitie", a adaugat liderul PDL.

George Simion, enervat de alertele de caniculă: „Aceste minți bolnave caută să bage frica în oameni”
George Simion, enervat de alertele de caniculă: „Aceste minți bolnave caută să bage frica în oameni”
Liderul AUR, George Simion, a declarat duminică, 14 iulie, că încălzirea globală este doar un instrument prin care „minți bolnave” încearcă „să bage frica în oameni”. Acesta și-a...
Problema urșilor, analizată în ședință extraordinară la Camera Deputaților. Câte animale urmează să fie ucise
Problema urșilor, analizată în ședință extraordinară la Camera Deputaților. Câte animale urmează să fie ucise
Biroul permanent al Camerei Deputaţilor se reunește luni, 15 iulie, la ora 15.00, pentru a rezolva de urgență modificarea legislației cu privire la numărul de urși admis în țară. După...
#Blaga exclude Voinescu PDL, #Sever Voinescu excludere PDL, #Sever Voinescu demisie , #presedinte PDL
  1. George Simion, enervat de alertele de caniculă: „Aceste minți bolnave caută să bage frica în oameni”
  2. Problema urșilor, analizată în ședință extraordinară la Camera Deputaților. Câte animale urmează să fie ucise
  3. Trecutul profesional al parlamentarilor, secret de stat. De ce își ascund politicienii CV-urile. „Trei luni de zile am fost linșat”
  4. Opulența unui bugetar de lux. Toni Greblă încasează 4 pensii speciale și salariu de premier
  5. Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
  6. Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
  7. Surpriză! Pe cine a ales Elena Lasconi șef de campanie pentru alegerile prezidențiale
  8. „Înaltă trădare!". Diana Șoșoacă cere punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis
  9. Cei mai anoști prezidențiabili din perioada postcomunistă
  10. De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”