Ce a decis sambata Colegiul Director PDL

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 15:47
2702 citiri
Ce a decis sambata Colegiul Director PDL
Foto: Arhiva (Antena3)

Colegiul Director al PDL a validat in functii noi lideri de organizatii la Timis, Buzau, Braila si Arges, a declarat sambata presedintele partidului, Vasile Blaga.

"Colegiul Director a fost convocat pentru astazi si datorita unor probleme organizatorice pe care le-am avut, pentru ca s-au vacantat unele posturi de presedinti de organizatii judetene, unii colegi dandu-si demisia din functiile respective si nu ma ascund dupa deget, din considerente legate de probleme cu legea, astfel incat la Timisoara, la Timis, de fapt, domnul Popa (Dan Popa - n.red.) care a si fost ales joi de catre Colegiul judetean, detine functia de presedinte al Biroului Permanent Judetean al vechiului PDL si co-presedinte al noului PNL", a afirmat presedintele PDL la finalul Colegiului Director.

Vasile Blaga a adaugat ca la organizatia judeteana Buzau "conducerea a fost preluata de domnul Cezar Preda".

"La Braila l-am revalidat pe domnul Nazare (Alexandru Nazare - n.red.). La organizatia de Arges domnul deputat Teodorescu, implicat intr-un scandal legat de retrocedari, s-a suspendat, iar presedinte interimar este domnul Bica (Dan Bica - n.red.). Deci noi respectam intru totul criteriile de moralitate care au fost si in statutul PDL si sunt si in statutul noului PNL", a declarat liderul democrat-liberalilor.

Revine Basescu in PDL? Ce spune Blaga

Blaga a adaugat ca pe agenda reuniunii s-a aflat si discutarea actiunilor politice din acest an ale PDL.

"Mi-am felicitat colegii pentru aportul extraordinar pe care l-au avut in campania prezidentiala", a mai declarat presedintele PDL.

#Blaga sefi filiale Timis Prahova , #presedinte PDL