Falca: PDL e un partid mort. Blaga la conducere, o greseala

Marti, 04 Iunie 2013, ora 23:30
2865 citiri
Falca: PDL e un partid mort. Blaga la conducere, o greseala

Primarul PDL al Aradului, Gheorghe Falca, este de parere ca PDL este un partid "mort", care s-a intors la vechea generatie, iar Vasile Blaga "nu poate unifica partidul".

"PDL este obligat sa unifice dreapta, dar Vasile Blaga nu poate inca unifica partidul", a declarat edilul, marti seara, la Realitatea Tv.

Acesta este de parere ca trebuie sa se intre in "reconstructia partidului".

"Schimbare de generatii, valul nou pe care posibil l-ai pregatit sau nu, pentru a te pregati de un nou ciclu. Avem o problema, PDL nu a reusit in aceste alegeri (interne - n.red.) sa aduca un ciclu nou, ne-am intors la vechea generatie, nu am realizat ce trebuia sa realizam la aceste alegeri", a precizat Falca.

Vorbind despre presedintele PDL, Vasile Blaga, primarul a spus ca doar se saluta cu acesta: "Intrarea lui Blaga la conducerea partidului a fost o greseala. PDL e un partid mort".

Falca: Daca Blaga ramane liderul PDL, vom anula sperantele votantilor de dreapta

Primarul Aradului a explicat si absenta sa de la Congresul PDL, explicand ca nu crede ca votul sau "era foarte important".

"Cred ca un vot la nivelul celor 5.000 de delegati nu este foarte important. Am plecat in SUA avand o anumita oferta, ratand anul acesta doua invitatii. (...) Doamna Udrea a obtinut un scor foarte bun", a mai afirmat Gheorghe Falca.

Citeste si:
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Preşedintele PNL Bucureşti şi primar al sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat, sâmbătă, că USR ar trebui, după părerea sa, să rămână la guvernare cu PNL şi a subliniat...
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Prin ordinul dat PNL-ului, aripa servilă, de a forma un guvern minoritar în jurul lui Nicolae Ciucă, Iohannis, iată, a mai dat o șansă PSD-ului. După care, a declarat ritos: “Sunt în...
Sursa: Ziare.com