Lui Blaga i se pare foarte fireasca o alianta cu PNL. Nu exclude o guvernare cu PSD

Marti, 05 Martie 2013, ora 23:14
2521 citiri
Lui Blaga i se pare foarte fireasca o alianta cu PNL. Nu exclude o guvernare cu PSD

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, marti, ca i se pare "foarte fireasca" o alianta cu PNL, insa exclude o colaborare cu Dan Diaconescu, iar referitor la o varianta de guvernare cu social-democratii a spus ca "in politica niciodata nu poti sa spui nu", desi in 2009 s-a opus unei aliante cu PSD.

"Evident ca mi se pare foarte fireasca o alianta cu PNL, o alianta care a mai fost si care a avut rezultate bune. In niciun caz nu vad o alianta cu Dan Diaconescu. Liberalii sunt ideologic de dreapta", a afirmat, marti, la Ramnicu Valcea, presedintele PDL, Vasile Blaga.

Intrebat daca exclude o varianta de guvernare alaturi de social-democrati, Vasile Blaga a raspuns: "In politica niciodata nu poti sa spui nu. Desi sunt printre cei care in 2009 s-au opus aliantei de guvernare cu PSD".

Blaga: PDL are obligatia de a castiga alegerile

Pe de alta parte, Blaga a spus ca "nu i se pare firesc" ca unii candidati la sefia PDL sa-si posteze pe bloguri "nemultumirile", fara a le discuta inainte in interiorul partidului.

"Nu mi se pare firesc sa postez pe bloguri sau pe retele de socializare nemultumirile din partid, cum fac unii dintre adversarii mei. Bun, e in regula, ne asumam cu totii esecurile electorale, dar nu poti sa vii sa acuzi astazi numai o parte din partid, cand tu inainte cu doua zile de inceputul campaniei locale, la Bucuresti, il aveai sef de campanie pe Piedone.

Nu poti sa acuzi din nou o parte din partid cand la alegeri locale candidatii PDL au concurat sub 17 sigle si sub 17 culori. Erau unii candidati ai nostri care aveau pe afise culoarea verde ca brotacu. Nu, culoarea PDL este portocalie, semnul nostru electoral este trandafirul si ne numim PDL, singurul partid de dreapta autentic din Romania. Daca nu faceam ARD, ni se reprosa poate acum ca << uite, nu ai facut ARD-ul si puteam castiga 70% din voturi >>. (...) Sustin necesitatea unitatii dreptei si a incetarii atacurilor intre membrii de partid", a mai spus Blaga.

Vasile Blaga si-a prezentat, la Ramnicu Valcea, motiunea "Romania dreapta-PDL, politica dincolo de lozinci", cu care va candida in 23 martie, la Conventia PDL. El a fost insotit de Raluca Turcan, Gheorghe Flutur si Traian Ungureanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Blaga alianta PNL, #Blaga guvernare PSD, #Blaga alianta Dan Diaconescu , #presedinte PDL