Razboi pe superimunitatea parlamentarilor: In PDL cad primele capete

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 14:53
4673 citiri
Razboi pe superimunitatea parlamentarilor: In PDL cad primele capete

Democrat-liberalii care au votat modificarile aduse la Codul Penal, prin care parlamentarii isi croiesc o superimunitate, vor fi suspendati trei luni din PDL.

Este vorba de deputatii Adrian Gurzau, Gheorghe Udriste si Dragos Gunia, care au votat pentru modificarea Codului Penal, potrivit Realitatea Tv.

Cei trei au semnat, alaturi de politicienii celorlalte partide, Codul de conduita al parlamentarului, prin care alesii ar fi urmat sa iasa de sub incidenta ANI, ramanand ca Parlamentul sa verifice si sa sanctioneze conflictul de interese sau incompatibilitatile.

De asemene, surse din partid, citate de televiziunile de stiri, spun ca liderilor grupurilor parlamentare de la Camera si Senat, Mircea Toader si Cristian Radulescu, li s-a cerut demisia.

Predoiu, oficial prezidentiabilul PDL

Colegiul Director al PDL s-a reunit pentru a valida rezultatul alegerilor interne pentru desemnarea candidatului partidului la prezidentiale, Catalin Predoiu castigand in fata lui Gheoghe Falca.

"I-am transmis felicitari domnului Predoiu, l-am felicitat, vom fi impreuna in structura care va sprijini aceasta campanie. Putem vedea astazi diferenta intre cei care nu apara statul de drept si cei care lupta pentru statul de drept, domnul Predoiu poate fi o garantie", a spus Falca.

La randul sau, Catalin Predoiu a acuzat ca "situatia in care USL a adus Romania face ridicola orice forma de festivism". El a mentionat ca isi doreste o tara bazata pe prosperitate si pe respectul statului de drept.

"Vedem cum mai bine de 17 luni, domnii Ponta si Antonescu vor sa scoata Romania din Europa. Noi vrem sa facem bine Romaniei, vrem sa avem cetateni fericiti in UE. Voi fi mandru sa fiu intr-o campanie electroala pentru o victorie in care eu cred", a spus prezidentiabilul PDL, precizand ca "Ponta si Crin lucreaza pentru corupti"

Legea amnistiei, amanata. Zgonea: La Codul Penal nu renuntam!

Saptamana trecuta, deputatii, in calitate de for decizional, au votat o serie de amendamente ale Codului Penal care ii scoteau pe ei de sub incidenta legilor anticoruptie prin anularea calitatii de functionar public.

Ulterior, europarlamentarul PDL Monica Macovei a cerut conducerii partidului sa ii sanctioneze pe deputatii care au votat, alaturi de USL, in favoarea modificarii infractiunii de conflict de interese din Codul penal, dar si pe cei care s-au abtinut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei"
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei"
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#PDL deputati sanctionati, #superimunitate deputati PDL , #presedinte PDL
Comentarii
Poza Lazar
Lazar
rank 5
DNA-ul si ANI ,so pe ei !
C
Cronos
rank 3
"cad primele capete"! Cel mult cad primele maini!! Daca aveau cap