Traseismul, legalizat Blaga anunta plangeri penale pentru ministrii care au semnat OUG

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 12:00
2131 citiri
Traseismul, legalizat Blaga anunta plangeri penale pentru ministrii care au semnat OUG

Presedintele PDL, Vasile Blaga, este de parere ca PSD vrea sa mituiasca primarii, pentru a-si crea un avantaj competitiv in campania prezidentiala.

Liderul pedelist a anuntat, la RFI Romania, ca Opozitia va face plangeri penale impotriva ministrilor care au semnat OUG privind migratia alesilor locali.

"Noi vom face si in acest caz plangeri penale impotriva celor care au semnat aceasta Ordonanta de Urgenta, prin care nu se urmareste altceva decat sa se creeze un avantaj pe parcursul procesului electoral pentru domnul Ponta, care este speriat ca nu va ajunge la Cotroceni si de fapt nici nu va ajunge la Cotroceni", a spus Blaga.

Presedintele PDL aminteste ca "PSD-ul, aflat in Opozitie, impreuna cu partidele aflate la Putere in 2006 am propus impreuna un set de proiecte legislative, care pana la urma au trecut prin Parlament aproape cu unanimitate de voturi, tocmai pentru ca am respectat Parlamentul, am respectat Opozitia, am avut o comisie mixta Putere-Opozitie".

"Si dupa ce impreuna ne-am asumat proiectele de legi, vreo cinci seturi, cinci proiecte de legi, acesta prin care am propus oprirea migratiei politice, legea prefectului, legea functionarului public, legea inaltilor functionari publici, legea cadru a descentralizarii, va reamintesc ce a spus atunci Comisia Europeana: in sfarsit, in Romania, reforma administratiei decoleaza. Ce a facut Ponta acum? Fara nici o discutie nici cu noi, nici macar cu structurile asociative ale alesilor locali, a emis aceasta OUG, care atat a fost de urgenta de a publicat-o in Monitorul Oficial la o saptamana", a continuat acesta.

Intrebat daca vor fi facute plangeri penale impotriva tuturor ministrilor care au semnat OUG privind migratia alesilor locali, Vasile Blaga a raspuns: "Exact, da. Pentru ca pana la urma, este vorba de a acorda mita electorala. O sa vedeti ca vor migra primari catre PSD si catre satelitii lui, in masura in care ei vor fi sprijiniti financiar in etapa urmatoare, prin sume alocate prin ordin de ministru, ca pana aici a mers guvernarea PSD, incat acorda fonduri prin ordin de ministru, din pixul domnului Dragnea, fara a trece prin Guvern, prin Hotarare de Guvern".

"Or ei asta vor sa faca in etapa asta, sa mituiasca oamenii si asa va suna plangerea noastra penala, sa mituiasca primarii, in ideea in care isi vor crea un avantaj competitiv in aceasta campanie prezidentiala", a incheiat liderul PDL.

Citeste mai mult despre Blaga: PSD vrea sa mituiasca primarii, pentru a-si crea un avantaj competitiv in campania prezidentiala pe RFI Romania.

Citește și:
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Europarlamentarul Mihai Tudose ia apărarea subofiţerilor şi ofiţerilor de rang inferior care au pensii de 2.000, 3.000 şi 4.000 de lei, precizând că acestea nu sunt pensii nesimţite....
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Viorel Lis (79 de ani), fost primar al Bucureștiului în perioada 1998-2000, a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa cu Oana, o femeie cu 35 de ani mai tânără. Viorel și Oana Lis sunt...
#Blaga PSD plangere primari, #Blaga lege traseism primari , #presedinte PDL