Vasile Blaga: Cerem premierului Ponta sa-l scoata din Guvern pe Hasotti

Luni, 19 Noiembrie 2012, ora 15:42
3233 citiri
Vasile Blaga: Cerem premierului Ponta sa-l scoata din Guvern pe Hasotti
Foto: Digi24

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a solicitat, luni, intr-o conferinta de presa, demisia ministrului Culturii, Puiu Hasotti, pentru ca a participat la un miting de sustinere a primarului din Navodari, arestat de DNA pentru dare de mita.

"In fiecare zi, Ponta si Antonescu ataca institutiile statului, pe primul loc este justitia. In ce tara un membru al Guvernului conduce un comando pentru eliberarea unui acuzat de coruptie? Cerem premierului Ponta sa il scoata din Guvern pe Hasotti. Prin participarea unui membru al Guvernului la acel miting, USL vrea sa transmita membrilor sai ca sunt deasupra legii", a declarat Vasile Blaga.

Navodari: Sute de oameni au cerut in strada eliberarea din arest a primarului

Duminica, cateva sute de locuitori din Navodari au iesit in strada pentru a cere eliberarea primarului Nicolae Matei, retinut pentru 29 de zile. Printre cei aflati la miting s-a numarat si ministrul Culturii, Puiu Hasotti.

"Nu a facut niciun fel de delict care sa necesite judecarea lui in stare de arest, arestarea lui pe o perioada lunga. El trebuie cercetat in stare de libertate", a spus Hasotti.

Alaturi de ministrul Culturii s-a aflat si deputatul PNL Gheorghe Dragomir.

Primarul PSD din Navodari, arestat preventiv pentru mita

Primarul Nicolae Matei a fost arestat preventiv, joi, pentru 29 de zile, fiind acuzat de DNA pentru dare de mita. El a incercat sa cumpere protectia unui ofiter de politie judiciara, fiind vizat de o serie de anchete penale. Primarul i-a oferit politistului doua loturi de teren la Navodari, in valoare totala de 59.000 de lei.

#Vasile Blaga Victor Ponta guvern, #Vasile Blaga primar Navodari, #Vasile Blaga Puiu Hasotti demisie , #presedinte PDL