Vasile Blaga: Domnul Cocos nu a adus niciun ban la partid

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 11:04
4979 citiri
Vasile Blaga: Domnul Cocos nu a adus niciun ban la partid

Presedintele PDL Vasile Blaga, copresedinte PNL, a declarat, miercuri, ca Dorin Cocos "nu a adus niciun ban la partid" si ca nu a avut niciun fel de relatie cu acesta, adaugand ca "cine a cotizat e pe lista oficiala".

"Nu am avut niciun fel de relatie cu domnul Cocos, nu avem nicio implicare in Microsoft. Domnul Cocos nu a adus niciun ban la partid. Cine a cotizat e pe lista oficiala, se taie chitanta cum spun regulile intotdeauna", a precizat Blaga.

Elena Udrea a plecat, miercuri, de la ICCJ, unde a facut declaratii, cu ochii in lacrimi, despre situatia sa, si a spus ca va astepta acasa decizia instantei privind arestarea preventiva ceruta de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, precizand ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL.

Intrebata in legatura cu modul in care a fost finantata campania din 2009, Udrea a aratat ca presa se face ca nu stie despre modul in care sunt finantate campaniile in general si ca poate sa ii intrebe foarte bine si pe "domnul Iohannis, domnul Ponta" despre cum se face acest lucru.

"Nu este un secret, asa se finanteaza campaniile electorale, de ce va faceti toti ca nu stiti. Toata clasa politica, toata presa si toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta, ei cum si-au finantat campaniile. La fel", a mai spus Udrea.

Elena Udrea stia de banii dati de Cocos in campaniile PDL: Asa se finanteaza, de ce va prefaceti ca nu stiti?

Intrebata despre contractele incheiate cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea a declarat: "Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL, asta stiam, dar nu stiam exact ce si cu ce suma".

Intrebata daca Blaga stia ca Dorin Cocos finanteaza PDL, Udrea a spus ca trebuie intrebat Vasile Blaga despre acest lucru.

#Blaga Udrea campanie finantare, #Blaga Cocos bani PDL , #presedinte PDL