Vasile Blaga: Pentru mine nu e o rusine ca am fost in FSN

Sambata, 16 Martie 2013, ora 13:03
2121 citiri
Vasile Blaga: Pentru mine nu e o rusine ca am fost in FSN

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Zalau, ca pentru el nu este o rusine faptul ca a fost membru FSN.

El a subliniat totodata ca in cazul in care va fi reales in functie partidul va fi deschis tuturor, indiferent de varsta, facand astfel aluzie la motiunea contracandidatei Elena Udrea, ce face referire la atragerea celor cu varste apropiate de 40 de ani.

"Eu in permanenta am fost, sunt si voi fi un om care aduna, nu dezbina oameni si va garantez ca voi fi, daca ma alegeti, presedintele unui PDL unit in care sa aiba loc toti: si cei de 20 de ani, si cei de 30 de ani si cei de 40 de ani si cei de 50 de ani si de 60 de ani si de 70 de ani. Ca auzeam ca acum de impart unii in fel si fel - uni-s de 40, alti-s fesenisti, alti-s reformati, alti-s reformatori.

Pai da, sa ne intelegem! Unii dintre noi, si sunt si in sala asta, am avut curaj, la un moment dat, in '90 chiar, sa ne rupem de Iliescu si de Magureanu, si ce erau oamenii astia la timpul ala. Iar eu ma mandresc cu asta. Pentru mine nu e o rusine ca am fost in FSN. Altii vad ca le miroase de la un timp", a precizat liderul democrat-liberalilor.

In acelasi context, Blaga a facut referiri ironice si la Monica Macovei.

"Ma bucur ca o sa vina astazi (n.r.sambata) o colega care o sa vada ca avem organizatie chiar si in Zalau (...) avem si sediu", a adaugat Blaga.

Presedintele PDL si-a prezentat, sambata, la Zalau, in prezenta a circa 100 de membri de partid, motiunea intitulata "Romania dreapta. PDL - politica dincolo de lozinci", cu care vrea sa recastige sefia partidului, la sfarsitul lunii martie.

Blaga isi va prezenta motiunea, in cursul zilei de sambata, si la Cluj Napoca, Bistrita si Piatra Neamt.

#Vasile Blaga FSN, #Vasile Blaga presedinte PDL, #Vasile Blaga Elena Udrea presedintie PDL , #presedinte PDL