Blaga cere colegilor sa se exprime doar in interiorul partidului

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 13:06
1809 citiri
Blaga cere colegilor sa se exprime doar in interiorul partidului

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca isi sfatuieste si roaga colegii sa-si exprime punctele de vedere in interiorul partidului, mentionand ca va face aceasta in ceea ce il priveste.

Vasile Blaga a fost intrebat despre declaratiile senatorului Radu Berceanu potrivit carora actuala conducere a PDL trebuie sa se dea la o parte, fiind necesara organizarea unui congres extraordinar al partidului, care sa aleaga o noua echipa.

Blaga a mentionat ca nu a urmarit declaratiile lui Berceanu, intrucat s-a aflat la sedinta plenului Senatului, dar a precizat ca isi roaga colegii sa poarte discutiile in interiorul partidului.

"Eu ii sfatuiesc si ii rog sa discutam in partid. Eu imi voi exprima punctul de vedere in Colegiul Director", a spus Blaga.

Vasile Blaga a mentionat ca joi va avea loc o reuniune a Colegiului Director in care "inevitabil" se va discuta despre rezultatele alegerilor locale si ceea ce este de facut in continuare.

#Vasile Blaga colegi exprimare partid, #Vasile Blaga declaratii Radu Berceanu, #Vasile Blaga sedinta PDL, #Vasile Blaga demisii PDL, #Vasile Blaga conducere PDL , #presedinte Senat