PNL asteapta ca Blaga sa se lepede de Satana (VIDEO)

Luni, 02 Iunie 2008, ora 14:50
2742 citiri
PNL asteapta ca Blaga sa se lepede de Satana (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni dupa-amiaza, ca inainte de a hotari pe cine va sustine la Primaria Capitalei, PNL asteapta ca "Vasile Blaga sa se lepede de Satana", iar Sorin Oprescu sa aibe un program credibil.

"Il asteptam pe Vasile Blaga sa ne spuna ce are de gand sa faca la Primaria Capitalei, in ce masura doreste sa se rupa de politica de asfaltari in parcuri, de politica de borduri, de politica de constructii din Bucuresti, de politica de contracte fara licitatii.

In masura in care va face acest lucru poate dobandi si increderea noastra. Ne intereseaza programele celor doi candidati, ne intereseaza in ce masura Sorin Oprescu poate avea un program credibil si in ce masura Vasile Blaga se poate lepada de Satana", a explicat Olteanu.

"Ii asteptam pe candidati sa-si revizuiasca programele. Il asteptam pe Blaga sa ne arate programul sau. Vom hotari apoi pe cine sustinem. Daca nu vom fi convinsi de soliditatea programelor, vom alege sa nu votam pe nimeni", a anuntat liberalul Bogdan Olteanu.

"Regret aroganta pe care domnul Videanu a aratat-o aseara (duminica n.r.) si pe care domnul Blaga a aratat-o astazi (luni n.r.). Astept ca PD-L sa se trezeasca la realitate, mai ales ca in ultimii patru ani a pierdut jumatate din voturi", a adaugat presedintele de campanie al PNL.

Totodata, Olteanu l-a ironizat pe Vasile Blaga si a subliniat ca daca "si-a revizuit conduita politica", spera "sa-si revizuiasca si aroganta cu care i-a tratat pe bucuresteni".

"Am aflat cu amuzament ca avem un candidat de dreapta, domnul Blaga, sunt uimit sa aflu asta. Principalul sau sustinator din ultima luna si jumatate, domnul Silviu Prigoana, l-a calificat drept un comunist si i-a invitat pe toti comunistii sa-l sustina.

Eu ma bucur daca domnul Blaga si-a revizuit conduita politica, sper sa renunte si la aroganta pe care a afisat-o fata de potentialii sai sustinatori", a punctat Olteanu

Intrebat daca PNL se va alia cu PSD pentru turul doi, Bogdan Olteanu a raspuns categoric ca asa ceva nu se va intampla.

Pe de alta parte, liberalul a anuntat ca PNL mizeaza pe "un parteneriat cu UDMR", acolo unde se poate, explicand aceasta alianta si prin parteneriatul politic de la guvernare.

Bogdan Olteanu a mai anuntat ca PNL are deja aproximativ 400 de primari alesi din primul tur, a castigat din primul tur presedintia a sase Consilii Judetene, iar peste 1.000 de primari au ajuns in turul doi. Dintre acestia, Olteanu estimeaza ca dupa turul doi PNL va avea "probabil 800-1.000 de primari alesi".

In plus, Olteanu a adaugat ca liberalii sunt optimisti in ce priveste rezultatele finale ale alegerilor locale, astfel incat, desi nu s-au calificat in finala pe Bucuresti, liderii PNL spun ca au obtinut 20% la consiliile judetene si isi vor dubla numarul de primari de la 450 cat au avut in 2004 la 800.

Olteanu a mai spus ca PNL are un scor de 20% la consiliile judetene si la consiliile locale si 20% din numarul primarilor si presedintilor de CJ. Liderul PNL s-a referit la opt primarii resedinte de judet unde PNL a castigat din primul tur - Bacau, Zalau, Calarasi, Giurgiu, Deva, Baia-Mare, Timisoara si Oradea.

Potrivit lui Olteanu, PNL are sase consilii judetene castigate - Bihor, Maramures, Hunedoara, Giurgiu, Calarasi si Brasov. Liberalii asteapta rezultatele de la Valcea, Mures si Bacau, unde, potrivit lui Olteanu, PNL are sanse sa castige dupa finalizarea porcesului de numarare a voturilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un miliard de alegători sunt așteptați la urne în India, la alegerile care încep astăzi și țin până la 1 iunie
Un miliard de alegători sunt așteptați la urne în India, la alegerile care încep astăzi și țin până la 1 iunie
Un miliard de alegători sunt aşteptaţi la urne între 19 aprilie şi 1 iunie pentru alegerile generale din India. Potrivit sondajelor, BJP, partidul naţionalist hindus, rămâne favorit. Dacă...
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
În sectorul Avdiivka, în doar patru zile, rușii au înaintat un km până la Oceretine și au pătruns în sat, punând stăpânire pe împrejurimile sudice. Constatând acest fapt, jurnalistul...
#alegeri, #Bogdan Olteanu, #Sorin Oprescu, #Vasile Blaga, #program, #Satana , #Sorin Oprescu