Vasile Blaga: Oprescu nu mai e independent (VIDEO)

Luni, 02 Iunie 2008, ora 13:28
2829 citiri
Vasile Blaga: Oprescu nu mai e independent (VIDEO)

Candidatul PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, il acuza pe Sorin Oprescu, contracandidatul sau din turul al doilea, ca nu mai este independent, asa cum se declara, fiind sustinut de "tovarasii din grupul 322".

"Oprescu si-a permis sa induca in eroare electoratul, declarandu-se independent. El este candidatul oficial al lui Ion Iliescu, eu am spus inca de acum trei saptamani ca cine voteaza Oprescu alege Iliescu. Sorin Oprescu nu mai este independent. Si Geoana si alti tovarasi din grupul celor 322 s-au grabit sa-si exprime sprijinul pentru el", a declarat luni Vasile Blaga.

Candidatul PD-L l-a mai acuzat pe Sorin Oprescu de faptul ca vrea sa dea Capitala pe mana fostului presedinte Ion Iliescu, cel considerat vinovat pentru mineriade.

"Omul care a adus minerii in Bucuresti, Ion Iliescu, si care a facut atata rau Romaniei vrea sa obtina ce nu a obtinut niciodata. Vrea sa obtina Bucurestiul prin Oprescu, care nu a vrut niciodata sa se delimiteze nici de Ion Iliescu, nici de mineriade. Aliatii mei vor fi bucurestenii care inteleg foarte clar ca votandu-l pe Oprescu il aleg de fapt pe Iliescu si tot sistemul pe care inca Iliescu il reprezinta", a acuzat Vasile Blaga.

Blaga a facut referire si la fostul presedinte al PD-L si actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, declarand ca partidele politice vor sa se alieze impotriva acestuia.

"Observati cum se reface din nou coalitia celor 322 atat impotriva PD-L, cat si a presedintelui Traian Basescu", a fost concluzia secretarului general al PD-L.

Intrebat daca a fost sunat de seful statului dupa aflarea rezultatelor alegerilor, Blaga s-a balbait si a admis in cele din urma ca a vorbit cu Traian Basescu.

"Eu nu am vorbit, dar cred ca nu poate decat sa aprecieze rezultatele pe care partidul le are intregistrate in acest moment", a spus el in prima instanta.

Ziaristii au insistat, chestionandu-l pe Blaga daca a fost felicitat de Basescu.

"Ne-a sunat, nu este nicio...", a admis apoi Blaga. "Pe toti prietenii i-a sunat", a adaugat el, explicand ca Basescu l-a sunat dupa ce jurnalistii i-au adresat prima oara intrebarea, cu doar cateva minute inainte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prima mare surpriză la Țiriac Open, produsă de puștiul-minune din circuitul ATP, la numai 17 ani
Prima mare surpriză la Țiriac Open, produsă de puștiul-minune din circuitul ATP, la numai 17 ani
Prima mare surpriză la Țiriac Open, turneul ATP 250 organizat la București, este eliminarea unuia dintre principalii favoriți, italianul Lorenzo Sonego, cap de serie 6. Lorenzo Sonego (51...
Nemulțumire majoră la turneul lui Ion Țiriac de la București: ”Este pur și simplu rău. Îți dorești doar...”
Nemulțumire majoră la turneul lui Ion Țiriac de la București: ”Este pur și simplu rău. Îți dorești doar...”
Francezul Arthur Rinderknech s-a calificat, luni, în optimile de finală ale turneului de tenis Ţiriac Open (ATP 250), care are loc la baza sportivă Marica/Năstase din Bucureşti şi e dotat cu...
#alegeri, #Primaria Generala, #Bucuresti, #independent, #Oprescu, #Vasile Blaga, #Iliescu , #Sorin Oprescu