Blaga: Nu sunt sarac, dar nici nu ma plang

Miercuri, 23 Aprilie 2008, ora 21:31
3464 citiri
Blaga: Nu sunt sarac, dar nici nu ma plang

Dupa ce presa a scris despre el ca ca ar fi cel mai bogat politician in lupta pentru fotoliul de primar general al Capitalei, candidatul PD-L, Vasile Blaga, a spus ca nu e sarac, dar ca nici nu are de ce sa se planga.

"Nu sunt sarac, nu ma plang, dar mi-am trecut totul pe declaratia de avere. Nu ma plang. Trebuie sa iti asumi astfel de discutii daca esti politician (...) Eu nu stiu sa cumpar decat la pretul pietei. Putea sa nici nu se stie preturile, dar am fost corect si am spus exact cat am dat pe el", a explicat democrat-liberalul in cadrul unei emisiuni difuzate la Antena3.

In ceea ce priveste programul sau electoral pentru Primaria Capitalei, Blaga a admis ca traficul este principala problema a bucurestenilor.

"Am o abordare integrata a patru elemente, care rezolva problema traficului: dezvoltarea in continuare a infrastructurii rutiere, un managemnt corect al traficului, construirea de parcari si dezvoltarea transportului in comun", a spus Blaga.

Candidatul PD-L a vorbit si despre construirea unei rute alternative la tranzitarea Bucurestiului si realizarea unor pasaje supra si subterane.

"Vom inchide inelul principal in aprilie, in 4 ani vom realiza 4 pasaje subterane: Berceni, Mihai Bravu, Piata Iancului si Razoare. Vom realiza diametrala nord-sud", a continuat democrat-liberalul.

Totodata, Blaga, care spera intr-o campanie fara "marlanii" si spune ca PD-L este adevaratul partid de dreapta al Romaniei si nu PNL, a tinut sa inlature orice dubiu privind pregatirea sa de a fi primar al Bucurestiului, avand in vedere ca nu este bucurestean.

Dupa ce a fost ministru al Administratiei, Blaga baga la inaintare si o alta fosta functie, cea de presedinte de Consiului Judetean, insa, ce-i drept, nu in Bucuresti.

"Imi place Bucurestiul si imi plac bucurestenii", a spus Blaga, pe care politicienii care ii sunt ostili il ironizeaza spunand ca vrea sa fie primar gerneral, dar ca este bucurestean de 37 de zile.

In ceea ce priveste atacurile ce se anunta intre candidati in aceasta campanie, democrat-liberalul a declarat ca nu doreste o campanie murdara.

"Ludovic Orban are multe puncte de vedere vizavi de ceilalti contracandidati. Principala mea grija este nu sa ma raportez la ceilalti candidati, ci la oferta mea pentru bucuresteni. Am atuurile mele si am de prezentat lucruri concrete oamenilor", a sustinut el.

In plus, Blaga a spus ca isi asuma tot ce au facut bun sau prost cei care au fost inaintea lui la Primaria Capitalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vasile Blaga a ieșit la atac: ”Minte excepțional!” Fostul om de încredere al lui Traian Băsescu nu mai prinde post la Bruxelles
Vasile Blaga a ieșit la atac: ”Minte excepțional!” Fostul om de încredere al lui Traian Băsescu nu mai prinde post la Bruxelles
Vasile Blaga, politicianul PDL care a trecut în PNL și, după ce l-a susținut pe Traian Băsescu, și-a exprimat sprijinul pentru Klaus Iohannis în vederea propulsării fostului primar la...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#buldog, #Vasile Blaga, #avere, #sarac , #stiri Vasile Blaga